Κυκλοφορεί το μυθιστόρημα του Άγγελου Σερέτη "Γυμνή Αλήθεια".


Ο κύριος Άγγελος Σερέτης αρθρογραφεί για χρόνια σε εφημερίδες της Αίγινας, ενώ παράλληλα ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη το θέατρο, έχοντας γράψει περισσότερα από δώδεκα θεατρικά έργα. Στο συγγραφικό του έργο συμπεριλαμβάνονται επίσης θεατρικά για παιδιά. Τα έργα του έχουν παιχτεί τόσο από αθηναϊκούς θιάσους, όσο και από περιοδεύοντες. Ο κύριος Σερέτης δούλεψε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60, ως ελεύθερος ρεπόρτερ, δίπλα σε καταξιωμένους δημοσιογράφους όπως ο Δημήτρης Πουρνάρας, ο Γιάννης Σκαρίμπας, Νεοκλής Σαρρής και άλλους. Πολλά περιοδικά έχουν δημοσιεύσει διηγήματά του, ενώ το 1986 εξέδωσε το μυθιστόρημα "Οικογενειακή μας υπόθεση" και αργότερα το 2007 και το 2008 το διήγημα "Όσο κρατάει ένας χορός" και το αφήγημα "Εγώ ο Νεκτάριος".

Το τελευταίο του έργο "Γυμνή Αλήθεια" κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία του νησιού από τις εκδόσεις Κ. Μ. Ζαχαράκης και στον πρόλογο του κυρίου Γεωργίου Κ. Μπήτρου διαβάζουμε: Η ιστορία που περιγράφεται στις σελίδες που ακολουθούν χαρακτηρίζεται από από πολλές αρετές. Μία, για παράδειγμα είναι η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πλοκή, η οποία κρατάει την προσοχή από την αρχή ως το τέλος. Μια άλλη είναι ο σεβασμός που δείχνει ο συγγραφέας στον αναγνώστη μέσα από την οικονομία και την αμεσότητα του λόγου που χρησιμοποιεί. Και ακόμη μια τρίτη αρετή συνίσταται στο συναίσθημα που δημιουργείται ότι η ιστορία περί της οποίας πρόκειται θα μπορούσε να είναι δικιά μας ή του γείτονα, δηλαδή μια πραγματική ιστορία και όχι μυθιστόρημα".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png