3η έκθεση βιβλίων για την Αίγινα, στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης. .

Η αρχή είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2007, τότε το Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης είχε παρουσιάσει τον πρώτο κατάλογο, ένα προϊόν κοπιαστικές έρευνας, που περιελάμβανε τα βιβλία που έχουν γραφτεί ή ένα μέρος τους αφορά την Αίγινα. Το καλοκαίρι του 2008 είχαν γίνει τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο "Τα βιβλία της Αίγινας". Σε σχετικό άρθρο το Aegina Portal είχε χαρακτηρίσει το περιεχόμενο αυτής την έκθεσης ως "ένα ζωντανό κύτταρο, που ανανεώνεται και πολλαπλασιάζεται διαρκώς", αυτό φαίνεται ότι εξακολουθεί να ισχύει καθώς ο όγκος των βιβλίων μεγαλώνει, μαζί με τη διάθεση του κόσμου να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Χθες στον ίδιο χώρο, στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης, πραγματοποιήθηκε η τρίτη έκθεση που αφορά τα βιβλία της Αίγινας. Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου, ακόμη μεγαλύτερο το ενδιαφέρον, αλλά και ο αριθμός των βιβλίων του καταλόγου που φαίνεται να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο.


Με μέριμνα του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ειδικός χώρος στον οποίο φυλάσσονται αυτά τα βιβλία, τα περιοδικά ή οι εφημερίδες που "φιλοξενούν" την Αίγινα. Μάλιστα η βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αφού φιλοξενεί ένα σημαντικό έργο: το αρχείο του δημοσιογράφου Σπύρου Αλεξίου. Σημειώνουμε ότι ο κατάλογος που περιέχει τα βιβλία που αφορούν την Αίγινα υπάρχει πλέον ως αυτόνομη έκδοση και πωλείται από το βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι" στην τιμή των τριών ευρώ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png