Η ετήσια έκθεση των μαθητών της εικαστικού Κυριακής Χριστακοπούλου.

Μικρή σε διάρκεια, αλλά εντυπωσιακή σε περιεχόμενο και ποιότητα. Η έκθεση των μαθητών της εικαστικού Κυριακής Χριστακοπούλου διήρκεσε μόλις λίγες ώρες, σήμερα, σε έναν καινούργιο για την ίδια και τους μαθητές της χώρο, αυτό του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας, που η ίδια χαρακτηρίζει ως ιδιαίτερα φιλόξενο. Η έκθεση παρουσίαζε το δημιουργικό αποτέλεσμα από τη δουλειά δύο τμημάτων, καθώς από φέτος προστέθηκε ένα ακόμη τμήμα, αυτό τον ενηλίκων. "Δουλέψαμε πολλές θεματολογίες, αλλά και πολλά υλικά, ενώ κάναμε και διάφορες κατασκευές" λέει Κυριακή Χριστακοπούλου, που εξηγεί ότι οι μεγαλύτεροι από τους μικρούς μαθητές της, όσοι δηλαδή βρίσκονται στην εφηβεία, διαπραγματεύονται πάρα πολλά θέματα που αφορούν τα συναισθήματα και τις απόψεις τους. "Οι απαιτήσεις τους είναι διαφορετικές. Προσπαθώ όσο μπορώ να επικοινωνήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να μπορέσω να τους βοηθήσω για να εκφράσουν αυτά που έχουν μέσα τους".

Η ομάδα φέτος δούλεψε πάνω σε διάφορα υλικά και τεχνικές, όπως κάρβουνο, σχέδιο, προσωπογραφίες, σκίτσα ακόμη και κόμικς. Η έκθεση περιελάμβανε κατασκευές, μακέτες, ακόμη και χαρακτική. "Με τους ενήλικες βγήκαμε πολύ έξω, έξω από το χώρο. Κάναμε ύπαιθρο. Το αγαπάνε πάρα πολύ αυτό που κάνουν και τους αγαπώ κι εγώ βέβαια, οπότε βγάνει πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Η Κυριακή Χριστακοπούλου ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Μορφωτικού Συλλόγου "Ο Καποδίστριας" που παρείχαν το χώρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png