Έκθεση ζωγραφικής του Alain Branche Daunis στην "Χελώνα Gallery".

Έργα του Alain Branche Daunis φιλοξενεί αυτό το διάστημα η "Χελώνα Gallery" στην παραλία της Αίγινας. Ο Γάλλος Alain Branche Daunis, δηλώνει με την παρουσίαση των έργων του ότι: "Έγινα Έλληνας στην Αίγινα", που είναι και ο τίτλος της έκθεσης. Στην Ελλάδα μένει και εργάζεται τα δύο τελευταία χρόνια. Το 1999 λαμβάνει το 1ο βραβείο ακουαρέλας από το University of the arts Santa Croce της Φλωρεντίας. Έχει πάρει μέρος σε εκθέσεις στην Αμερική, το Βέλγιο, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία και την Ελβετία.

Δηλώνει φανατικός θαυμαστής των έργων του Πιέρ Σουλάζ, παρουσιάζοντας και ο ίδιος δύο έργα τα οποία αποτελούνται από μαύρο χρώμα. Η τεχνική που χρησιμοποιεί, εκτός από την ακουαρέλα,  είναι μικτή, χρησιμοποιώντας συχνά ανάγλυφα στοιχεία στα έργα του.

Έκθεση Alain Branche Daunis στην "Χελώνα Gallery" στην παραλία της Αίγινας (δίπλα στο cafe Εν Πλω). Διάρκεια έκθεσης 16/7 έως 22/7 και 25/8 έως 1/9.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png