"Εκατό ολόκληρα χρόνια, είναι ολόκληρη η ιστορία της Ελλάδας", είπε η Αναστασία Χριστοδουλοπούλου για το έργο του Γιάννη Μόραλη.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής κυρία Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, παρευρέθη και παρακολούθησε από κοντά τις εκδηλώσεις των εγκαινίων της έκθεσης "Η Αίγινα του Γιάννη Μόραλη", τόσο στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου, όσο και στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αίγινας. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα έργα που παρουσιάζονται στους δύο χώρους, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο σε κάθε ένα από αυτά.

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στο Aegina Portal έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Σήμερα η Αίγινα τιμά το έργο, τη ζωή, την προσωπικότητα, το ταλέντο του μεγάλου μας ζωγράφου Μόραλη. Είναι τα εκατό χρόνια από τη γέννησή του. Εκατό ολόκληρα χρόνια, είναι ολόκληρη η ιστορία της Ελλάδας. Μέσα στα έργα του υπάρχει αυτή η ιστορία αρκεί να θέλεις να την ανακαλύψεις. Να θέλεις να ανακαλύψεις τη διαχρονική ομορφιά, το διαχρονικό φως, τα διαχρονικά μηνύματα, το διαχρονικό ορίζοντα, που μας προσφέρει απλόχερα και που θα υπάρχει για πάντα, για όλες τις επόμενες γενιές".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png