Έκθεση αγιογραφίας στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.


Την πορεία νέων καλλιτεχνών του νησιού, μέσα από την πρόσφατη διαδρομή τους στην τέχνη της αγιογραφίας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες της έκθεσης που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο της Κυψέλης και παρουσίαζε αγιογραφικές δημιουργίες νέων αγιογράφων. Η έκθεση ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα. Σε αυτήν παρουσιάστηκαν περισσότερα από είκοσι ολοκληρωμένα έργα καθώς και σχέδια με μολύβι από τις αγιογράφους: Γεωργία Λαζάρου, Αγγέλα Λαδά, Sue Mac Dougall, Βασιλική Κλειδωνιάρη, που είναι και η μικρότερη από τις εκθέτριες με ηλικία μόλις 12 ετών και Αργυρώ Κάππου. Όλες είναι μαθήτριες της Μαριάνθης Χαλδαίου.

Η προσέλευση του κοινού ήταν ικανοποιητική, ενώ το γενικότερο στήσιμο της έκθεσης έδινε τη δυνατότητα σε κάποιον να μυηθεί στην τεχνοτροπία και τον τρόπο εργασίας στην Αγιογραφία. Πάντως για όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη της Αγιογραφίας, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μαθήματα γίνονται από την κυρία Μαριάνθη Χαλδαίου και τα οποία θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο. Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για την ημερομηνία έναρξης τους.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png