Ατομική έκθεση της Άννης Αντωνοπούλου στον Πύργο του Μαρκέλου.


Ξεκίνησε την Πέμπτη 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 28 Ιουνίου η ατομική έκθεση της ζωγράφου Άννης Αντωνοπούλου. Η έκθεση γίνεται στον Πύργο του Μαρκέλου και παρουσιάζει 22 έργα από προσωπογραφίες που έχουν δημιουργηθεί με διάφορες τεχνοτροπίες. Η κυρία Αντωνοπούλου δεν είναι από την Αίγινα, όμως ζει πολλά χρόνια στο νησί, κατά διαστήματα τόσο τους καλοκαιρινούς, όσο και τους χειμερινούς μήνες. Είναι η τρίτη της ατομική έκθεση. Ρωτήσαμε την κυρία Αντωνοπούλου για τον τίτλο της έκθεσης. "Θα μπορούσε να είναι Πρόσωπα" μας απάντησε και έσπευσε να μας εξηγήσει ότι όλα ξεκίνησαν από δύο πίνακες που παρουσιάζονται στην έκθεση.


Η Άννη Αντωνοπούλου έχει σπουδάσει διακόσμηση εσωτερικών χώρων στη σχολή Δοξιάδη, ιστορία της τέχνης στη Γαλλία και ζωγραφική στη σχολή Βακαλό. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με την υφαντική. Αναφορικά με τα έργα που εκθέτει αυτή την περίοδο στον Πύργο Μαρκέλου, τα περισσότερα έχουν δουλευτεί με μοντέλα και περιλαμβάνονται επίσης κολλάζ, λάδια και σχέδια που έχουν δουλευτεί από φωτογραφία. Η έκθεση λειτουργεί από τις 10-1 το πρωί και το απόγευμα 6-10.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png