Μάρθα Σακκιώτη, Μαριάνθη Χαλδαίου, Ελένη Μπέρδου. Μια έκθεση με καλό σκοπό..

Θέλησαν να βοηθήσουν το Νοσοκομείο Αίγινας με όποιο τρόπο μπορούν, επέλεξαν να εκθέσουν αντικείμενα που έχουν σχεδιάσει και δημιουργήσει οι ίδιες. Ο λόγος για τις κυρίες Μάρθα Σακκιώτη, Μαριάνθη Χαλδαίου και Ελένη Μπέρδου που διοργάνωσαν την έκθεση χειροποίητων αντικειμένων στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης. Η έκθεση ξεκίνησε να λειτουργεί χθες και θα συνεχίσει μέχρι τις 13 Αυγούστου. Στην έκθεση παρουσιάζονται μια σειρά από χειροτεχνήματα, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα και κοσμήματα. Ο σκοπός είναι να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν ένα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, που στη συνέχεια θα δοθεί για τις ανάγκες του νοσοκομείου της Αίγινας.


Οι τρεις εκθέτριες, γνωστές από τη συμμετοχή τους και σε άλλες εκθέσεις, με την ευκαιρία της έναρξης της λειτουργίας της, θέλησαν να καλέσουν τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού να περάσουν από το Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης και να επισκεφτούν την έκθεση αγοράζοντας ένα από τα χειροποίητα αντικείμενα που παρουσιάζονται. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσουν την προσπάθεια που κάνουν και ταυτόχρονα θα αποκτήσουν ένα χειροποίητο αντικείμενο, φτιαγμένο με τέχνη και φαντασία. Η έκθεση λειτουργεί από τις 6 - 10 μ.μ. καθημερινά.

Δείτε φωτογραφίες από


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png