Τροποποιήθηκε η Πράξη "Προσβάσιμη Αίγινα", της πρόσκλησης "Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών".

 
Ως προς το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής της, τροποποιήθηκε η Πράξη "Προσβάσιμη Αίγινα", της πρόσκλησης "Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών".  Ο φορέας του έργου λαμβάνοντας υπόψη την πανδημία COVID-19 και τις επιπτώσεις αυτής, αποφάσισε την τροποίηση ως προς το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των πράξεων έως 31/12/2021 (λήξη φυσικού και οικονομικού αντικειμένου), προκειμένου να υφίσταται ικανό διάστημα προμήθειας και εγκατάστασης του εξοπλισμού, έπειτα από τη διενέργεια των απαραίτητων διαγωνιστικών διαδικασιών καθώς και των λοιπών ενεργειών για την ολοκλήρωση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου, προκειμένου να διευκολυνθεί η ολοκλήρωση των πράξεων και η επίτευξη των αποτελεσμάτων και των στόχων της προαναφερόμενης πρόσκλησης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αίγινας είχε λάβει την σχετική απόφαση στις 18 Δεκεμβρίου 2019. Στο πλαίσιο της δράσης χρηματοδοτείται η δημιουργία των κατάλληλων ελαφρών, μη μόνιμων υποδομών (εγκαταστάσεων και προσβάσεων) στον ευρύτερο χώρο των παραλιών κολύμβησης, όσο και στο χώρο κολύμβησης, για την εξυπηρέτηση ΑμΕΑ και άλλων κατηγοριών ατόμων με κινητικά προβλήματα, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές σχεδιασμού και κατασκευής. Την απόφαση αναλυτικά μπορείτε να δείτε εδώ.

Η απόφαση αφορά συνολικά την τροποποίηση εβδομήντα δύο Ενταγμένων Πράξεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png