10 χρόνια έκλεισαν φέτος οι κολυμβητικοί αγώνες του γυμναστηρίου "Κούρος".


Μία δεκαετία ζωής και προσφοράς έκλεισαν φέτος οι κολυμβητικοί αγώνες που διοργανώνει το Club Κούρος. Πρόκειται για τους αγώνες κολύμβησης αγοριών και κοριτσιών παιδικής ηλικίας, που διοργανώνει το γυμναστήριο Κούρος και αποτελεί την ολοκλήρωση ενός κολυμβητικού εκπαιδευτικού προγράμματος κατά τη διάρκεια του οποίου τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτό μαθαίνουν τεχνικές κολύμβησης, να αναπτύσσουν τις φυσικές δυνατότητες τους μέσα στο νερό και φυσικά να κάνουν ένα βήμα προς τον υδάτινο αθλητισμό.

Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Φωτεινή Μπήτρου και ιδιοκτήτρια του Body and Sports Club Κούρος, έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσει ένα δομημένο καλοκαιρινό πρόγραμμα, που εκτός από την ψυχαγωγία, την άθληση και την εκπαίδευση δημιουργεί θετικά πρότυπα για τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτό. Άλλωστε ήταν φανερό και στους φετινούς κολυμβητικούς αγώνες ότι τα παιδιά όχι μόνο διασκέδαζαν με αυτό που έκαναν, αλλά είχαν μάθει να ακολουθούν κανόνες και να τους εφαρμόζουν.

Οι φετινοί αγώνες φιλοξενήθηκαν στον υπέροχο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου Apollo στην Αγία Μαρίνα. Οι γονείς των παιδιών είχαν φροντίσει να κατακλύσουν από νωρίς τα τραπέζια κοντά στην πισίνα και με τις ψηφιακές μηχανές στα χέρια να αποθανατίζουν τις επιδόσεις των παιδιών τους.  Οι νεαροί και νεαρές κολυμβήτριες αγωνίστηκαν χωρισμένοι σε ηλικιακά groups και φυσικά σε συγκεκριμένες κατηγορίες κολύμβησης. Σε κάθε περίπτωση οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου είχαν πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τέτοιου είδους αγώνες.

Λίγο μετά το τέλος των αγωνισμάτων ήρθε η στιγμή της απονομής των μεταλλίων και κυπέλλων και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν φωτιά! Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι τόσο γιατί οι ώρες που αφιέρωσαν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα κύλησαν εποικοδομητικά, αλλά και γιατί πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα δίπλα στην πισίνα που θα τους μείνει αξέχαστο.


Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png