Φιλικοί Αγώνες Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ Αίγινας.


Γράφει ο Άρης Παύλος
Για δεύτερη χρονιά φέτος, τα δύο λύκεια του νησιού μας δίνουν φιλικούς αγώνες σε ομαδικά αθλήματα. Οι δυο γυμναστές των δυο σχολείων, Άρης Παύλος και Λάγια Μαστρογιαννίδου πιστεύουν ότι με αυτές τις φιλικές αθλητικές συναντήσεις των μαθητών τους καταφέρνουν δυο πράγματα: Να έρχονται πιο κοντά τα παιδιά των δυο σχολείων χωρίς να  έχουν αντιπαλότητες μεταξύ τους και επίσης να καλύπτεται η ανάγκη τους για αθλητική δραστηριότητα. Η έλλειψη των απαραίτητων αθλητικών χώρων είναι έντονη στο νησί και οι σίγουρα χαμένοι είναι οι μαθητές.

Το μεσημέρι της Τρίτης 31 Μαρτίου στις 14:30 μ.μ. παίζουν τα κορίτσια ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Αίγινας. Σίγουρα ένας ξεχωριστός αγώνας που δεν πρέπει να χάσετε!

Μετά το Πάσχα ακολουθούν οι συναντήσεις μεταξύ καθηγητών και μαθητών, μια καλή ευκαιρία δηλαδή για να έρθουν και μ' έναν διαφορετικό τρόπο πιο κοντά οι μαθητές με τους καθηγητές τους και επίσης ένα καλό διάλειμμα πριν τις εξετάσεις. Ας μείνει στο τέλος σαν μήνυμα η χαρά του παιγνιδιού και όχι το κυνήγι της νίκης .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png