Προπόνηση Motocross. Εντυπωσιακές εικόνες!


Ιπτάμενοι, gentlemen και πάνω από όλα εντυπωσιακοί ήταν οι αθλητές που συμμετείχαν στη χθεσινή προπόνηση motocross, που είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά. Αν σας εκνευρίζουν τα "πειραγμένα" μηχανάκια στο κέντρο της πόλης, ο ήχος από τις αγωνιστικές μηχανές που συμμετείχαν εχθές στην προπόνηση "γαργαλάει" ευχάριστα την ακοή και ανεβάζει κατακόρυφα την αδρεναλίνη.

Η ομάδα που απαριθμεί δεκαεπτά μέλη, αποτελείται από πολύ έμπειρους, αλλά και νέους αθλητές, που συμμετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα, έχουν αγωνιστικές περγαμηνές και πάνω από όλα αυτό που κάνουν τον κάνουν με το σωστό τρόπο. Αυτό που δεν έχουν είναι πίστα, αλλά είναι ένα πρόβλημα γνωστό, που χρόνια ταλαιπωρεί τους αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Αίγινα.


Στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχαν τέσσερεις αθλητές. Έφτασαν στο σημείο της προπόνησης έχοντας τις θηριώδεις μηχανές τους σε αυτοκίνητα, πράγμα που σημαίνει ότι απέχουν από οποιαδήποτε επίδειξη στο δρόμο, άλλωστε όλοι κυκλοφορούν με μικρά scooter στην καθημερινή τους ζωή, δείγμα ότι όταν κάποιος καλύπτει την αγάπη του για τις μηχανές στην προπόνηση και τους αγώνες αποποιείται εύκολα την επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους. Φόρεσαν τον ειδικό τους εξοπλισμό και η προπόνηση ξεκίνησε! Το θέαμα εντυπωσιακό από κάθε άποψη, έκανε τη φωτογραφική μηχανή να ρουφά αχόρταγα τις στιγμές.

Σε μία ανάπαυλα μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε για το άθλημα στην Αίγινα. Η έλλειψη πίστας είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος για όσους ασχολούνται σοβαρά. Μας εξήγησαν ότι επενδυτικά η δημιουργία μίας πίστας στην Αίγινα θα δημιουργούσε μεγάλη κίνηση στο νησί, καθώς όπως μας είπαν συμφέρει κάποιον να έρθει να κάνει προπόνηση στην Αίγινα, από το να πάει σε κάποια άλλη περιοχή. Όσο αφορά τη διοργάνωση αγώνων θεωρούν ότι το νησί θα είχε πολλαπλά οικονομικά και τουριστικά οφέλη. Η είδηση είναι ότι οι αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σύντομα αποκτούν το δικό τους Σωματείο, οπότε και θα αποκτήσουν επίσημη φωνή και θα μπορούν να δρουν με συντονισμένες κινήσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png