Πανελλήνιο πρωτάθλημα Jet Ski. Η αδρεναλίνη στα ύψη!


Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενός άκρως εντυπωσιακού αθλήματος, διεξήχθη στην Αγία Μαρίνα αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jet Ski ή ακριβέστερα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα PWC 2009, που έγινε στον όρμο της Αγίας Μαρίνας. Στην Αίγινα από το Σάββατο το πρωί ξεκίνησαν να φθάνουν θηριώδη jet ski, που μαζί με τους κυβερνήτες τους ήταν έτοιμα να ριχθούν στην "μάχη" των αγώνων. Στην πραγματικότητα όμως ήταν φανερό ότι όλοι είχαν έρθει για να περάσουν καλά, κάνοντας το αγαπημένο τους άθλημα στη θάλασσα της Αγίας Μαρίνας. Και ήταν όλοι τους εντυπωσιακοί! Καθώς στους περισσότερους το αγωνιστικό κομμάτι του Jet Ski δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, η παραλία γέμισε γρήγορα από μόνιμους κατοίκους και παραθεριστές που "ρουφούσαν" αχόρταγα τη δράση που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους. Γυμνασμένα κορμιά, εντυπωσιακές φιγούρες, πολύ καλή οργάνωση και η αδρεναλίνη όλων ανέβηκε γρήγορα στα ύψη!

Στα παραπάνω θα πρέπει να συμπληρώσουμε και την κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής, που με τις ενέργειες τους υποστήριξαν όπου τους ζητήθηκε τους αγώνες και ειδικά στον τομέα της ναυαγοσωστικής.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png