Οι κολυμβητικοί αγώνες του γυμναστηρίου Nama.


Έχουν αισίως συμπληρωθεί δεκατρία χρόνια, από τότε που η γυμνάστρια κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτου και το Health Club Nama πραγματοποίησαν την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος εκπαίδευσης, με αντικείμενο τις τεχνικές της κολύμβησης. Χθες, για μια ακόμη χρονιά, οι νεαροί κολυμβητές παρουσίασαν στην πισίνα τα όσα έμαθαν από τους εκπαιδευτές τους, εντυπωσιάζοντας τους πάντες! Οι κολυμβητικοί αγώνες του γυμναστηρίου Nama πραγματοποιήθηκαν στο Water Park στην περιοχή Φάρος και τα παιδιά διαγωνίστηκαν σε όλα τα στυλ κολύμβησης: ελεύθερο, πρόσθιο, ύπτιο και πεταλούδα.


"Το αξιοθαύμαστο είναι ότι ακόμη και οι πιο μικροί κολυμβητές κολύμπησαν στην μεγάλη πισίνα χωρίς καμία βοήθεια, έχοντας αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές τους, πράγμα που είναι και ο στόχος μας.
Δίνουμε σημασία στην επιβράβευση όλων των παιδιών, ανεξάρτητα σε τι θέση τερματίζουν, γιατί το σημαντικότερο όλων είναι ότι το κάθε παιδί έχει καταφέρει μια δική του προσωπική νίκη: να ξεπεράσει τον εαυτό του και να γίνει καλύτερος κολυμβητής" δήλωσε στο Aegina Portal η κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτου φανερά ικανοποιημένη από την τεχνική και τις επιδόσεις των αθλητών της.


Μετά το τέλος των αγωνισμάτων στην πισίνα, σειρά είχε η βράβευση όσων συμμετείχαν σε αυτά. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα. Τις απονομές έκανε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας κύριος Νίκος Κάτσας ο οποίος συνεχάρη τόσο τους διοργανωτές, όσο και τα παιδιά για τις επιδόσεις τους.

Το γυμναστήριο Nama ευχαριστεί τον κύριο Καραγιάννη, για τη φιλοξενία και την παραχώρηση της πισίνας στο Water Park.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png