Αγώνες Jet Ski στην Αγία Μαρίνα 29 - 30 Αυγούστου.


Το πρώτο αγωνιστικό διήμερο Jet Ski που έγινε στην Αγία Μαρίνα στις 28 Ιουλίου εντυπωσίασε του πάντες. Οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν ακόμη μια ευκαιρία να ζήσουν τις στιγμές έντασης και ταχύτητας που μόνο οι αγώνες αυτού του είδους μπορούν να προσφέρουν. Η ημερομηνία για τη νέα συνάντηση στην πανέμορφη πλαζ της Αγίας Μαρίνας, έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 29 - 3 0 Αυγούστου. Στους αγώνες που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Τζετ Σπορτ με τη ΜΚΟ "Το Εργαστήρι της Αίγινας", θα λάβουν μέρος και οχτώ Αιγινήτες.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου και βάσει των συμμετοχών που έχουν δηλωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή θα γίνουν σε τέσσερα groups μεταξύ των οποίων και ένα group αθλητών από την Αίγινα. Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν και την κατηγορία freestyle που εντυπωσίασε όσους την παρακολούθησαν στην αρχή του καλοκαιριού. Οι διοργανωτές υπολογίζουν ότι η πρώτη μέρα θα τελειώσει στις 7 το απόγευμα. Οι αγώνες της επόμενες ημέρας, της Κυριακής, θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 1 το μεσημέρι. Και σε αυτή την αγωνιστική ημέρα θα υπάρξουν τα ανάλογα groups αθλητών και φυσικά οι αγωνιζόμενοι από την Αίγινα. Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας θα ξεκινήσει ένα beach party που θα δώσει σε όλους την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν.

Οι απονομές θα γίνουν το απόγευμα της ίδιας μέρας στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας, χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί ακόμη η ώρα. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png