Παννεαπολικός - Α.Ε. Σαρωνικός 4-0. Για την 20η αγωνιστική του Πειραιά.

Ποδόσφαιρο

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 4-0 από τον Παννεαπολικό γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής η Α.Ε. Σαρωνικός για την 20η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας του Πειραιά. Η αναμέτρηση του ‘Παντελής Νικολαΐδης‘ βρήκε τους γηπεδούχους ανώτερους στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, με την ομάδα της Νίκαιας να παίρνει την νίκη στο β’ ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Πατρίκαλος στο 57ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 69’ σημείωσε το 2-0. Στο 86ο λεπτό ο Ζίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, με τον 22χρονο φορ τέσσερα (90’) λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε δοκάρι στο 49ο λεπτό. Το α’ ημίχρονο κύλησε αρκετά ισορροπημένα, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, χωρίς όμως να καταφέρουν και πολλά. Η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Θανάση Μπακόμητρου απέτρεψε κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων, με το β’ ημίχρονο να είναι διαφορετικό.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Επιθετικά η ΑΕ Σαρωνικός είχε κάποιες στιγμές, αλλά υστερούσε στην τελική πάσα. Από την άλλη, ο πιο εύστοχος ο Παννεαπολικός κυριάρχησε στο β’ ημίχρονο με αποτέλεσμα να φτάσει στο ευρύ 4-0 και στην 5η του νίκη στο πρωτάθλημα (9 ισοπαλίες, 6 ήττες). Διαιτητής ήταν ο Παπανδριόπουλος. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Αμφιάλη.

ΑΕ Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Ρουμελιώτης (60’ Μαλτέζος Αργ.), Μεντάλλιας, Μαργαρώνης, Αγγελάκης, Γκιόκα, Πασχάλης, Μπάζια (78’ Στεφανίδης), Χρυσοχόος (70’ Γκοτσούλιας Π.), Πασβαντόπουλος, Γκοτσούλιας Γ.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ατρόμητος Πειραιά-Ένωση Ρέντη 3-1, ΑΕ Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Αετός Κορυδαλλού 0-2, Αστέρια Δραπετσώνας-Δόξα Πειραιά 0-3, Αμφιάλη-Ίκαρος Καλλιθέας 3-2, Παντζιτζιφιακός-ΑΕ Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 3-1, Ερμής Κορυδαλλού-Μοσχάτο 2-1 και Οδηγήτρια-Δραπετσώνα 0-3 α.α.

Στην βαθμολογία, μετά την ήττα του Μοσχάτου από τον Ερμή ο Αετός Κορυδαλλού βρέθηκε στην 1η θέση με 52 βαθμούς, ενώ ακολουθούν Μοσχάτο και Ατρόμητος Πειραιά με 50β. Στην 4η θέση βρίσκεται ο Ερμής Κορυδαλλού με 45 βαθμούς. Στην ουρά, Παννεαπολικός και Παντζιτζιφιακός έχουν από 24, με τα Αστέρια Δραπετσώνας να ακολουθούν στην 12η θέση με 19. Στην 13η θέση με 11 βαθμούς είναι η ΑΕ Σαρωνικός, η οποία έχει από κάτω της την ΑΕ Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού με 10 και την ΑΕ Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα με 8β. Ουραγός η Οδηγήτρια η οποία δεν συμμετείχε καθόλου στο πρωτάθλημα.