Α.Ο. Σαρωνικός-Μελάς Αγίου Ελευθερίου 1-3 σετ. Για την 8η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.

Volley

Ρεπορτάζ και video Σταύρος Ρωπαΐτης.
Προδομένος από τα πολλά λάθη ο Σαρωνικός δεν τα κατάφερε κόντρα στην πολύ πιο έμπειρη ομάδα του Μελά Αγίου Ελευθερίου, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ για την 8η αγωνιστική της Τοπικής Κατηγορίας των γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Η αναμέτρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΕΠΑΛ δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, με την ομάδα από το Αιγάλεω πάντως να φτάνει στην σπουδαία νίκη, κόντρα στον Σαρωνικό ο οποίος δεν απέφυγε τα λάθη. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ και έφτασαν πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το σκορ (21-25) στο 0-1. Οι ασπρόμαυρες πήραν από την αρχή μεγάλο προβάδισμα, και προηγήθηκαν με 23-14.

Στο σημείο εκείνο οι γηπεδούχες του Γρηγόρη Μπαμπούνη αντέδρασαν και με ένα σερί 4-0 μείωσαν σε 18-23 με τις φιλοξενούμενες να φτάνουν ένα πόντο μακριά από το 0-1 (18-24). Με ένα νέο σερί των κυανόλευκων το ματς πήγε στο 21-24, το οποίο δεν έδειξε να αγχώνει την ομάδα του Μελά, και με 25-21 να παίρνει το προβάδισμα με 1-0. Στο 2ο σετ και μετά τις εντονότατες παρατηρήσεις του Μπαμπούνη, τα νεαρά κορίτσια του Σαρωνικού μπήκαν αποφασισμένα να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και τα κατάφεραν αφού πρώτα περιόρισαν τα πολλά και κυρίως αβίαστα λάθη. Ο Σαρωνικός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του 2ου σετ, με το 25-14 να είναι ο πραγματικός καθρέπτης. Δυστυχώς όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι νεαρές βολεϊμπολίστριες της Αίγινας συνέχισαν τα λάθη, με αποτέλεσμα η πιο έμπειρη ομάδα του Μελά Αγίου Ελευθερίου, χωρίς να δείξει το κάτι ιδιαίτερο να φτάσει εύκολα στο 25-15 και στο 1-2. Στο 4ο σετ οι δύο ομάδες μπήκαν εξίσου δυνατά, με το παιχνίδι να παίρνει τον χαρακτήρα ντέρμπι.

Με το σκορ να είναι 12-14 οι φιλοξενούμενες εκμεταλλευόμενες τις λάθος επιλογές των κοριτσιών του Μπαμπούνη, προηγήθηκαν με 16-13, με τον Σαρωνικό να πλησιάζει αρχικά με 16-14 με την Γκούρι και 16-15 με άσσο της Γιαννούλη, με την ομάδα απ' το Αιγάλεω μετά το τεχνικό τάιμ άουτ να προηγείται με 20-15 και να φτάνει κοντά στο τρίποντο. Με ένα σερί 3-0 οι γηπεδούχες μείωσαν σε 18-20 με τις φιλοξενούμενες να φτάνουν στο 22-18. Με επίθεση της Γκούρι και μπλοκ της Μπέλλου ο Σαρωνικός πλησίασε στους 2 πόντους (20-22), αλλά η εμπειρία των αθλητριών του Μελά σε καίρια σημεία, έφερε στις φιλοξενούμενες την νίκη με το σετ να λήγει 25-21. Τον αγώνα διηύθυναν οι Αντωνόπουλος και Νεστορίδης. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός το Μοσχάτο εκτός έδρας. 
 
Τα σετ 21-25, 25-14, 15-25, 21-25.
 
Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Σταθοπούλου, Λορέντζου, Καλοκούβαρου, Γκούρι, Κλέλλη, Μπέλλου, Τσιαντούκα, Γιαννούλη, Μαλτέζου, Μαρμαρινού, Νικολαΐδου.