Α.Ε. Αίολος/Ταύρος-Α.Ο. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 16η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.

Volley


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από τον Αίολο-Ταύρου γνώρισε ο Σαρωνικός για την 16η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Το παιχνίδι του κλειστού του Ταύρου δεν χρίζει περισσότερης κριτικής, αφού η γηπεδούχοι διαθέτουν μια από τις καλύτερες και πιο έμπειρες ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ βρίσκονται στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η ομάδα του Γρηγόρη Μπαμπούνη η οποία αγωνίστηκε χωρίς την τραυματία Μυρτώ Λορέντζου και την επίσης τραυματία Τατιάνα Γιαννούλη (έμεινε στον πάγκο), προσπάθησε να φανεί πιο ανταγωνιστική, δίχως όμως να καταφέρει και πολλά. Ανώτερος λοιπόν σε όλους τους τομείς ο Αίολος, δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Σαρωνικού, φτάνοντας στην 13η νίκη του (3 ήττες) στο πρωτάθλημα.

Ο Σαρωνικός σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, στοχεύει σε νίκες που θα τον ανεβάσουν βαθμολογικά, με την παρουσία του συλλόγου στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα να κρίνεται μέχρι στιγμής ικανοποιητική αν αναλογισθεί κανείς ότι το φετινό ρόστερ των γυναικών απαρτίζεται κυρίως από κορασίδες. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την Ειρήνη στο Νέο Κλειστό του Κορυδαλλού.

Τα σετ 25-14, 25-8, 25-13.

ΑΟ Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Σταθοπούλου, Γκούρι, Καλοκούβαρου, Τσιαντούκα, Μπέλλου, Κλέλλη, Νομικού, Νικολαΐδη, Βογιατζόγλου, Μαρμαρινού, Γιαννούλη.