Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης Παυλινέρη Στέλλα, νικητής της κλήρωσης της LanguageCert.

Εκπαίδευση

Έναν μεγάλο αριθμό δωρεάν συμμετοχών στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας LanguageCert International ESOL, οι οποίες είναι αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ, κατάφερε να διασφαλίσει για τους μαθητές του το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης Παυλινέρη Στέλλα, το οποίο εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου: "Η LanguageCert, η νέα γενιά στα πιστοποιητικά ξένων γλωσσών ήρθε στην Ελλάδα. Ο Όμιλος PEOPLECERT παρουσιάζει τη νέα γενιά πιστοποιήσεων αγγλικών στην παγκόσμια αγορά γλωσσομάθειας. Με αιχμή την τεχνολογία, αλλά και το πλεονέκτημα της βαριάς βρετανικής κληρονομιάς, ο παγκοσμίου εμβέλειας Όμιλος πιστοποιήσεων PEOPLECERT παρουσίασε την νέα γενιά πιστοποίηση γλωσσομάθειας LanguageCert International ESOL" (αγγλικά για μη αγγλόφωνους). Μετά την Αγγλία, την Ουαλία,  τη Νέα Ζηλανδία, την Ισπανία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, και την Τσεχία, η PEOPLECERT φέρνει στην Ελλάδα τις πιστοποιήσεις αγγλομάθειας LanguageCert οι οποίες, μέσα στους επόμενους 18 μήνες, θα έχουν παρουσία, πέρα από την Ελλάδα, όπου είναι ήδη αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ, σε 150 χώρες παγκοσμίως!

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου αυτή η πρωτοποριακή σειρά πιστοποιήσεων της αγγλικής γλώσσας παρουσιάστηκε σε δεξίωση στη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, υπό την αιγίδα της πρέσβειρας κας Κέιτ Σμιθ, σε ακαδημαϊκούς, εκπαιδευτικούς και δημοσιογράφους. Μαζί τους παρευρέθηκε κι ένα δικό μας κέντρο ξένων γλωσσών, αυτό της κας Στέλλας Παυλινέρη, το οποίο μάλιστα είχε κερδίσει με 48 δωρεάν συμμετοχές για αυτές τις εξετάσεις! Η κ. Παυλινέρη είπε: "Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί πάντα αναζητώ το καλύτερο για τους μαθητές μου και ευχαριστώ την LanguageCert για την γενναιόδωρη αυτή πράξη, που μας φέρνει ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις της ξενόγλωσσης παιδείας στη χώρα μας!"
        
Η LanguageCert, ως φορέας πιστοποίησης, στοχεύει σε υψηλής ποιότητας πιστοποιήσεις γλωσσικών δεξιοτήτων, προσφέροντας εξετάσεις προσαρμοσμένες στην ταχύτητα της εποχής και τις σύγχρονες ανάγκες εκπαιδευτικών και σπουδαστών.

Ο ιδρυτής, Πρόεδρος και CEO του Ομίλου PEOPLECERT και πρόεδρος των Ευρωπαίων Πληροφορικών (CEPIS) Βύρων Νικολαΐδης, , ο πρώην CEO του CAMBRIDGE English, Dr. Michael Milanovic, Πρόεδρος του Συμβουλευτικού Συμβουλίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της LanguageCert, καθώς και ο Μάριος Μολφέτας, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της LanguageCert, μίλησαν για τα οφέλη αυτής της σημαντικής πιστοποίησης!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους μαθητές της Αίγινας και ευχόμαστε επίσης αυτές οι υψηλού κύρους εξετάσεις γλωσσομάθειας να γίνουν θεσμός στο νησί μας!".