"Που; Εκεί που φτάνει η παιδική φαντασία!". Τελευταία βδομαδα στο summer camp του Μηλοκύδωνου".

"Που; Εκεί που φτάνει η παιδική φαντασία!"

Δευτέρα 19 Αυγούστου έως Παρασκευή 23 Αυγούστου

Για πού το ‘βαλε τούτη τη φορά το «Τρελοβάπορο»; Σε τι καινούργια λιμάνια θα προσαράξει; Πόσες ακόμα περιπέτειες έχουμε να ζήσουμε μαζί του;; Τελειώνει, άραγε,  εδώ την πορεία του;
Μετά από την πολύβοη διαδρομή του ήρθε, στ’ αλήθεια, η ώρα να δέσει… Σε θάλασσες ταξίδεψε και σε ωκεανούς!! Στον κόσμο ολάκερο περιπλανήθηκε… Μέχρι και στην αρχαία Ελλάδα έφτασε..! Μα τώρα φτάνει.. Ήρθε η ώρα.. να πούμε αντίο και να ξεκινήσει ο καθένας τις δικές του, ολόδικές του περιπέτειες μέχρι να «αποκαλοκαιρέψουμε» … Εφόδιό μας όλες ο όμορφες στιγμές που ζήσαμε παρέα, όλες οι χαρές που μοιραστήκαμε..
Και πού θα δέσει στ’ αλήθεια τούτο το τόσο διαφορετικό βαπόρι;; Από ποιο σταθμό θα ξεκινήσουν τις προσωπικές περιπλανήσεις τους τα παράξενα πλάσματα που ένα μήνα τώρα το διαφεντεύουν…; Πού άλλου…; Στη χώρα της φαντασίας! Της ανεξάντλητης παιδικής φαντασίας!!!
Εκεί θα αποχαιρετήσουμε τους αγαπημένους μας.. Εκεί θα κρυφτούμε και θα παιχνιδίσουμε πίσω από μάσκες και παραβάν κουκλοθέατρου.. Εκεί θα ευχαριστήσουμε την παρεούλα μας για όσα πολύτιμα ένα μήνα τώρα μας προσέφερε.. Εκεί θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τη χώρα του «Ποτέ» … ή και για αυτή του «Πάντα»…!!! «Και ποιον θα έχουμε στο κατάρτι μας βιγλάτορα; Ποιον άλλο; Παντοτινός τον Ήλιο τον Ηλιάτορα…!»
Καλή μας και σύντομη αντάμωση!!
Τα εργαστήρια είναι αυτοτελή και διαρκούν από τις 8.30 πμ. έως τις 2.30 μμ.
Τα τμήματα είναι ολιγομελή,
και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 9 χρόνων.


Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο: 6945026532. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.