Ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης Τάσος Πετρόπουλος στην Αίγινα, σε εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ομιλίες

Τον υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης κύριο Τάσο Πετρόπουλο φιλοξένησε σήμερα το πρωί η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μιράντα. Κατά την διάρκεια της ομιλίας παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν επίκαιρα ζητήματα, ενώ από εκπροσώπους των φορέων του νησιού που συμμετείχαν τέθηκαν συντομευμένες ερωτήσεις σχετικά με τις ιδιαιτερότητες των νησιωτικών περιοχών.

Παρέμβαση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έκανε ο βουλευτής κύριος Θοδωρής Δρίτσας και η βουλευτής κυρία Ελένη Σταματάκη. Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Κυριάκος Τρίμης. Στην ομιλία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας, των Επαγγελματιών Αλιέων της Αίγινας, εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες και μέλη της τοπικής Ο.Μ. Μετά το τέλος της εκδήλωσης που προλόγισε και συντόνισε εκ μέρους της Οργάνωση Μελών Σύριζα Αίγινας ο κύριος Παναγιώτης Πατσακιός, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα της οργάνωσης.