Cheap Photo Art. Από το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις - ανακοινώσεις
Το φωτογραφικό Εργαστήρι  του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "O Καποδίστριας" σε συνεργασία με το σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής" διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο Cheap  Photo Art στο Λαογραφικό Μουσείο της Αίγινας.
    

Στη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα,τα μέλη του φωτογραφικού εργαστηρίου, αλλά και  φωτογράφοι που ζουν στην Αίγινα, εκθέτουν έργα τους σε πολύ χαμηλές τιμές , γιατί τελικά η τέχνη πρέπει να είναι προσιτή στον καθένα και να λειτουργεί λυτρωτικά σε δύσκολους καιρούς. Όλα τα φωτογραφικά έργα, φέτος θα είναι από το νησί της Αίγινας σαν θεματική ενότητα.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα δοθούν στο σύλλογο ‘’Αίγινα Εθελοντής’’ ,ταυτόχρονα στο χώρο της έκθεσης μπορούν όσοι θέλουν να φέρουν τρόφιμα(λάδι,γάλατα,ζυμαρικά,όσπρια,ντοματοχυμούς,ρύζι,δημητριακά για το πρωινό των παιδιών) και είδη καθαρισμού(υγρό πιάτων,καθαριστικά γενικής χρήσης,σαπούνια).

Ο σύλλογος ενισχύει κάθε μήνα 160 άπορες οικογένειες στην Αίγινα με είδη πρώτης ανάγκης, ας σταθούμε δίπλα τους με την συμμετοχή μας προσφέροντας κάποια είδη ή και παίρνοντας κάποιο έργο που θάναι σε πολύ χαμηλή τιμή.


Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας
8-10 Δεκεμβρίου 2017
Εγκαίνια Παρασκευή: 7.00μ.μ.
(θα υπάρχει κοινός μπουφές,ελάτε να σας κεράσουμε ζεστό κρασί)
Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή :10π.μ. – 10μ.μ.
(από την Παρασκευή το πρωί)

Η δράση αυτή που γίνεται  καθαρά για φιλανθρωπικούς σκοπούς πριν τα Χριστούγεννα, γίνεται για 7η χρονιά φέτος από το φωτογραφικό εργαστήρι.

Τα φωτογραφικά έργα που θα πουληθούν θα δοθούν την Κυριακή το απόγευμα. Τα έργα μπορούν να πουληθούν σε όσα αντίτυπα ζητηθούν.

Ευχαριστούμε την ΚΕΔΑ Αίγινας για την δωρεάν παραχώρηση του Λαογραφικού Μουσείου και το γραφιστικό γραφείο 3η Διάσταση για τις πολύ χαμηλές τιμές στην  εκτύπωση  των έργων.

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι:
Σαλώμη  Μελισσάρη, Βιβή Κορφιάτη,Ξανθή Γρυπαίου,Χρυσάνθη Μπόγρη,Μarion Selley,Αντώνης Σκλάβαινας, Νίκος Μούρτζης,Ασπασία Λεούση,Γιώργος Μαλτέζος, Κώστας Ιωαννίδης,Γεωργία Μανιμανάκη,Ντίνα Χατζίνα,Άρτεμις Λαβούτα,Ρία Λοράνδου,Εύα Πάλλη,Άρης Παύλος,Δημήτρης Δρίσας,Βίκυ Τσούκα,Henri-Paul Coulon,Laurent Fabre.