Εικονογράφηση παραμυθιού. Δωρεάν εργαστήριο γνωριμίας για παιδιά 7-11 ετών στο "Μηλοκύδωνο".

Εικονογράφηση παραμυθιού. Δωρεάν εργαστήριο γνωριμίας για παιδιά 7-11 ετών, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στο "Μηλοκύδωνο".

Μια ευκαιρία για τα παιδιά, να έλθουν σε επαφή με ότι τα απασχολεί στο “εδώ και τώρα” της ζωής τους, δημιουργώντας το δικό τους παραμύθι. Το συγκεκριμένο εργαστήριο συνιστά εκ μέρους της συντονίστριας, μια πρόταση εργαστηρίων εικονογράφησης παραμυθιού, τα οποία θα αποτελέσουν μια ολοκληρωμένη ενότητα: με συγκεκριμένη παιδαγωγική προσέγγιση συγκεκριμένους χρόνους, υλικά, τρόπους εκφοράς των οδηγιών και τρόπους εφαρμογής  και στόχο τη δημιουργία του μοναδικού τους παραμυθιού Χωρίς κριτική, μόνο με φιλική περιέργεια σ' αυτά που το κάθε παιδί, θέλει να εκφράσει.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Πληροφορίες και δηλώσεις: 6977 612774 -  6945 026532
Ε-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νάντια Παράσχου, εμψυχώτρια παιδικών εργαστηρίων εικονογράφησης.
Πτυχιούχος τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, με 14 χρόνια συμμετοχής σε σεμινάρια Μη Τυπικής Μάθησης και Εικαστικών Τεχνών, σε Ελλάδα και Ευρώπη