Δημοτικές Εκλογές 2010

Οι επιλογές του Συνδυασμού "Αίγινα – Όλοι Μαζί" δικαιώνονται.



Δελτίο Τύπου
Η εντυπωσιακή  συμμετοχή ενός συνειδητοποιημένου ακροατηρίου, που προερχόταν από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους του νησιού της Αίγινας και άκουγε τον κ. Σάκη Σακκιώτη, να μιλάει με συγκινησιακή φόρτιση ακόμα και υπό βροχή, οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα:  Οι επιλογές μας δικαιώθηκαν. Η βέβαιη νίκη έρχεται να επισφραγίσει την αξιοπρεπή και σοβαρή στάση μας και θα οδηγήσει την Αίγινα με ασφάλεια προς το μέλλον.

Ο Υποψήφιος  Δήμαρχος και το σύνολο των στελεχών του Συνδυασμού «Αίγινα – Όλοι Μαζί» εκφράζουμε τις ευχαριστίες  μας στους Αιγινήτες και Αιγινήτισσες που δυνάμωσαν τη φωνή μας, με την αθρόα προσέλευση και παρουσία τους στην κεντρική προεκλογική μας συγκέντρωση, στις 1/10/2010, στο Ξενοδοχείο «Κλώνος Άννα».

Ο κ. Σάκης Σακκιώτης  στην ομιλία του έκανε ανάλυση  της σημερινής κατάστασης και τόνισε την ανάγκη αναπτυξιακής πορείας του Τόπου. Επισήμανε τη σημαντικότητα των Δημοτικών Εκλογών του Νοεμβρίου. Τόνισε ότι είναι καιρός να αποκατασταθούν τα «κακώς κείμενα». Με έντονο τρόπο είπε, ότι «σαν μια δύναμη διεκδικούμε όσα δικαιούμαστε και οι αδυναμίες της σημερινής Δημοτικής Αρχής μας στέρησαν». Διαβεβαίωσε ότι το Ψηφοδέλτιο Νίκης, του οποίου ηγείται, έχει την ποιότητα στελεχών και την τόλμη που απαιτούν οι περιστάσεις.  

Τέλος, ο κ. Σακκιώτης  μπροστά σε ένα ακροατήριο, που  ακόμα και υπό βροχή τον  άκουγε με ενδιαφέρον και καθώς πλαισιωνόταν από όλα τα στελέχη του Συνδυασμού, δήλωσε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Οι δυνάμεις της γνώσης και της εμπειρίας θα νικήσουν. Μαζί με τους συνεργάτες μου θα ενώσουμε τις προσπάθειές μας άδολα, σταθερά, μεθοδικά και κυρίως ενωτικά για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της Αίγινας».

Σας ευχαριστούμε,
Από το γραφείο Τύπου του Συνδυασμού.