Δημοτικές Εκλογές 2014

Παναγιώτης Νεκ. Ζαραβέλας. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους.

Οι δηλώσεις του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους", κυρίου Παναγιώτη Νεκ. Ζαραβέλα για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Έχω γεννηθεί στις 6-10-1980 και έχω μεγαλώσει στην Αίγινα. Έχω τελειώσει το Γενικό Λύκειο Αίγινας και το ΙΕΚ Αίγινας στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης και συγκεκριμένα τον κλάδο « Τραπεζικών Εργασιών». Έχω παρακολουθήσει για αρκετά χρόνια μαθήματα βυζαντινής μουσικής από αξιόλογους δασκάλους της Μητρόπολής μας. Έχω υπηρετήσει την ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε ΑΙΓΙΝΑΣ από όλα τα πόστα. Αρχικά σαν ποδοσφαιριστής και μετέπειτα σαν βοηθός προπονητή- υπηρεσιακός προπονητής. Έχω υπάρξει και μέλος της διοίκησης στη θέση του ταμία. Μεγάλωσα στο Βαθύ, αλλά τον περισσότερο χρόνο της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας (μέχρι τώρα) τον έχω περάσει μεταξύ Αίγινας και Αγίας Μαρίνας. Αυτό με έκανε να γνωρίσω και να αγαπήσω όλες τις περιοχές του νησιού μας. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι όλο το νησί είναι Αίγινα και όχι κάποια συγκεκριμένα κομμάτια και πρέπει να αγωνιστούμε να φτάσουμε την Αίγινα εκεί που της αξίζει. Είναι η Τρίτη φορά που κατεβαίνω και διεκδικώ το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου αφού το 2006 ήμουν υποψήφιος ξανά με το Δημήτρη Μούρτζη και το 2010 μετείχα στο ψηφοδέλτιο του ιατρού Παναγιώτη Γρηγορόπουλου. Νομίζω ότι έφτασε η ώρα και η δική μας γενιά να πάρει τα πράγματα στα χέρια της και να μη μένει απαθής και έρμαιο στις τύχες άλλων.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.