Δημοτικές Εκλογές 2014

Οι απαντήσεις των επικεφαλής στην πρόταση του Aegina Portal για τη διεξαγωγή debate.

Οι απαντήσεις των επικεφαλής στην πρόταση του Aegina Portal για τη διεξαγωγή debate - εμφανίζονται με χρονολογική σειρά.

1) Παναγιώτης Κουκούλης, επικεφαλής του συνδιασμού "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης":
Σας γνωστοποιώ ότι αποδέχομαι την πρόταση και τους σχετικούς όρους και θα συμμετάσχω στη δημόσια συζήτηση που προτείνετε ενόψει των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014.
Παναγιώτης Ι. Κουκούλης

2) Αντώνης Ντελής. επικεφαλής του συνδιασμού "Αίγινα Κοινωνία Πολιτών":
Ο αυνδιασμός "Αίγινα Κοινωνία Πολιτών" θα συμμετέχει στο ντιμπέιτ που οργανώνει το Αίγινα Πόρταλ.
Ντελής Αντώνης

3) Γιώργος Κοττάκης, επικεφαλής του συνδιασμού "Λαική Συσπείρωση Αίγινας":
Θεωρούμε πως το πλαίσιο συζήτησης που έχει καθοριστεί από το Aeginaportal είναι περιοριστικό και δεν βοηθάει στην ανάδειξη της συνολικής θέσης του κάθε υποψηφίου.
Εμείς εκτιμάμε πως οι αιτίες των τεραστίων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και το νησί είναι, κύρια, αποτελέσματα αντιλαϊκών επιλογών των
εκάστοτε κυβερνήσεων και της Ε.Ε., είναι αποτέλεσμα της ίδιας της φύσης του πολιτικού συστήματος. Κατά συνέπεια, η συμμετοχή μας εξαρτάται από την
ελεύθερη τοποθέτηση εφ’ όλης της ύλης όλων των υποψηφίων. Οι δε ερωτήσεις που υποβάλλονται από τον διοργανωτή να είναι ενιαίες προς όλους τους υποψηφίους προκειμένου οι ακροατές να έχουν δυνατότητα να σχηματίσουν πιο σαφή γνώμη για τις απαντήσεις των υποψηφίων.

4) Δημήτρης Μούρτζης, επικεφαλής του συνδιασμού "Αίγινα εν δράσει- Αίγινα για όλους".
Ευχαριστούμε για την πρόσκλησή σας.
Παρά τις καλές προθέσεις που είχαμε και την υποχρέωση ενημέρωσης των δημοτών μας, λόγοι ανεξάρτητοι της θελήσεώς μας, μας αναγκάζουν να μη συμμετάσχουμε στο κάλεσμά σας.
Υπάρχει μια πιθανότητα συμμετοχής και είμαστε εν αναμονή απάντησης των συνυποψηφίων για το δημαρχιακό αξίωμα (μετά από συνάντηση χθες) και ευελπιστούμε ότι ίσως βρεθεί μια κοινή γραμμή να γίνει κάτι τέτοιο με άλλο τρόπο.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Αίγινα εν δράσει- Αίγινα για όλους
Δημήτρης Γ. Μούρτζης

5) Φίλιππος Τζίτζης, επικεφαλής του συνδιασμού "Η Άλλη Αίγινα".
Δεν απάντησε.