Δημοτικές Εκλογές 2014

Παντελής Μεθενίτης. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Αίγινα Κίνηση Ευθύνης.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" κυρίου Παντελή Μεθενίτη για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Ονομάζομαι Μεθενίτης Παντελής. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του εμπορίου σιδήρου, μονωτικών και οικοδομικών υλικών από το 1996. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αίγινα. Είμαι 39 χρόνων και έχω μια κόρη, την Γεωργία, 14 ετών. Από τα εφηβικά μου χρόνια ήμουν και είμαι πάρων σε σωματεία, συλλόγους, κινήματα και εθελοντικές δράσεις, σχολικά συμβούλια, συνδικαλιστικές οργανώσεις, επαγγελματικές ενώσεις, αθλητικά σωματεία, σύλλογοι γονέων και πολιτιστικούς συλλόγους. Διετέλεσα γραμματέας στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολειού Κυψέλης και Αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας. Είμαι ταμίας στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αίγινας και γενικός αρχηγός του Σαρωνικού (μπάσκετ-βόλλευ).

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.