Δημοτικές Εκλογές 2014

Μιχάλης Λαγωνίκας. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους.

Οι δηλώσεις του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους", κυρίου Μιχάλη Λαγωνίκα για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Σπούδασε Οικονομικά-Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Μετεκπαιδεύτηκε στην Αγγλία και στην Ελλάδα και ειδικεύτηκε σε θέματα οικονομικού προγραμματισμού και διαχείρισης διαθεσίμων . Εργάστηκε σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία πετρελαιοειδών, στην οποία για πολλά χρόνια ήταν ανώτερο διευθυντικό στέλεχος. Παράλληλα ασχολήθηκε με την επαγγελματική εκπαίδευση, διδάσκοντας και εκπαιδεύοντας οικονομικά στελέχη του ιδιωτικού τομέα και ως σύμβουλος επιχειρήσεων συνεργάστηκε με πολλές μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις Παντρεύτηκε με την Άρτεμις Κουκούλη και απέκτησαν τρία παιδία την Καλλιόπη , την Μαρία και τον Θοδωρή Από το 1973 έχει δευτερεύουσα κατοικία στην Αίγινα και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο νησί.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.