Δημοτικές Εκλογές 2014

Νεκτάριος Λεούσης. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Αίγινα Κίνηση Ευθύνης.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης", κυρίου Νεκτάριου Λεούση για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκε μεγάλωσε και κατοικεί στην Αίγινα. Η οικογένεια του ασχολήθηκε από την δεκαετία του ’50 με τη θάλασσα και την επιβατηγό ναυτιλία, πρώτα με το καϊκι «Ευαγγελίστρια» που εξυπηρετούσε τις μεταφορικές ανάγκες της εποχής από και προς τον Πειραιά, και στη συνέχεια με το F/B «Αφαία». Ο ίδιος σπούδασε στη Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης και είναι πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού για πάνω από 25 χρόνια.
Πρόεδρος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας, την περίοδο 2008-2010, θέση από την οποία συνέβαλε τα μέγιστα στον εκσυγχρονισμό και στην ενίσχυση της ασφάλειας των λιμενικών υποδομών των λιμανιών της Αίγινας. Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.