Δημοτικές Εκλογές 2014

Νίκος Μαρίνος. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Αίγινα Κίνηση Ευθύνης.

Οι δηλώσεις του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης", κυρίου Νίκου Μαρίνου για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014. 

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα το 1965 στην Αθήνα. Μένω στην Κυψέλη από το 1991. Παντρεμένος με την Ράνια Γρυπαίου. Έχω δύο παιδιά την Έλενα και τον Χάρη.
Σπουδές:
- Πληροφορική στην Κορέλκο, και στο ΕΑΠ
- Management στο Trinity College.
Έχω δουλέψει: Μπάρμαν, σερβιτόρος, εργάτης, βοηθός λογιστή, τεχνικός Η/Υ, σύμβουλος επιχειρήσεων, Καθηγητής Αγγλικών & Πληροφορικής, σύμβουλος νέων τεχνολογιών. Τώρα Υπεύθυνος Δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ στην Αίγινα. Μέλος στους συλλόγους: Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αίγινας Πανελλήνιος Σύλλογος Πληροφορικής Δημοσίου. Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων Η/Υ και Πληροφορικής. Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών - Αποφοίτων ΕΑΠ Τοπικός Έφορος Προσκόπων Αίγινας – Πόρου. Στην πρώτη μου παρουσία στα κοινά του νησιού το 2006, εκλέχτηκα Πρόεδρος της Κυψέλης.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.