Δημοτικές Εκλογές 2019

Επισκέψεις του υποψήφιου δήμαρχου Αίγινας Φίλιππου Τζίτζη σε θεσμικούς και κρατικούς παράγοντες.


Αίγινα - Ώρα Συνεργασίας. Δελτίο Τύπου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Αίγινα – Ώρα Συνεργασίας» κ. Φίλιππος Τζίτζης, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού,  πραγματοποίησε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, σειρά επαφών με κρατικούς και θεσμικούς φορείς στην πόλη του Πειραιά, προκειμένου να συζητήσει θέματα που αφορούν στην Αίγινα και άπτονται της αρμοδιότητάς τους.

Το πρωί της Τετάρτης, επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά, Ταξίαρχο κ. Παππά  στα κεντρικά γραφεία της Αστυνομικής Διευθύνσεως, στον οποίο αφού εξέθεσε την παρούσα κατάσταση της αστυνομικής δύναμης στο νησί, ζήτησε τη συνδρομή του Ταξιάρχου, προκειμένου το νησί να τύχει ενίσχυσης σε ανθρώπινο δυναμικό στα αστυνομικά τμήματα – ιδιαιτέρως της Σουβάλας – εν όψει μάλιστα της επικείμενης τουριστικής περιόδου και του αναμενόμενου όγκου επισκεπτών που πρόκειται να επισκεφθούν – όπως κάθε χρόνο – την Αίγινα για τις ολιγοήμερες ή πολυήμερες διακοπές τους. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά δεσμεύθηκε να εξετάσει το δίκαιο αίτημα και να επανέλθει το συντομότερο δυνατό, βάσει των δυνατοτήτων που του επιτρέπει ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της ευρύτερης περιφέρειας.
Στη συνέχεια είχε συνεργασία με το Βουλευτή Α’ Πειραιά & Νήσων της Νέας Δημοκρατίας κο Κώστα Κατσαφάδο, ο οποίος άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις του υπ. Δημάρχου Αίγινας σχετικά με τα άμεσα και μακροπρόθεσμα πλάνα για το νησί, εφόσον οι Αιγινήτες του εμπιστευθούν τη διοίκηση του Δήμου Αίγινας. Ο κος Κατσαφάδος δεσμεύθηκε να μελετήσει τις προτάσεις του κου Τζίτζη και δήλωσε για μία ακόμη φορά παρών, σε κάθε προσπάθεια που καταβάλεται για τη βελτίωση των συνθηκών των κατοίκων των νησιών, την οικονομική τους ανάπτυξη και πρόοδο.
Ακολούθησε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Τάκη Χατζηπέρο, στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών συζητήθηκαν τα υπό υλοποίηση έργα,  τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του, η αναγκαιότητα για υλοποίηση έργων υποδομής, έργων πνοής – όπως τα χαρακτήρισε ο κος Τζίτζης -, αλλά και θέματα που αφορούν στην τουριστική και ευρύτερη οικονομική ανάπτυξη του νησιού, η επίλυση των οποίων, θα βάλει την Αίγινα ξανά σε τροχιά προόδου, θα ενισχύσει την εξωστρέφειά της, αλλά και δυναμική της, ώστε να πρωταγωνιστήσει εκ νέου στον Αργοσαρωνικό.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του υποψηφίου Δημάρχου κου Φ. Τζίτζη με θεσμικούς, συλλογικούς, επαγγελματικούς κλπ φορείς εντός και εκτός Αίγινας, θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν τα σοβαρά προβλήματα του νησιού και να αναζητηθούν οι βέλτιστες δυνατές και υλοποιήσιμες δράσεις για την επίλυσή τους.


Εκ του Γραφείου Τύπου