Δημοτικές Εκλογές 2019

Αίγινα εν Δράσει. Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη - επίβλεψη στο εργοτάξιο του υποθαλάσσιου αγωγού στο Λεόντι.

Αίγινα εν Δράσει. Δελτίο Τύπου.
Την καλύτερη απάντηση στις... “Κασσάνδρες” που πρόσφατα αποπειράθηκαν να διακόψουν το μεγαλύτερο έργο πνοής για το νησί μας, έδωσε ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης, με την επίσκεψη-επίβλεψη στο εργοτάξιο του υποθαλάσσιου αγωγού, στο Λεόντι.
 
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παν. Χατζηπέρο καθώς και τριμερή επιτροπή της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας, επέβλεψαν την Δευτέρα 18/3 την πορεία του έργου και δεν διαπίστωσαν καμιά περιβαλλοντική επίπτωση, ενώ διαβεβαίωσαν ότι το έργο βρίσκεται πλέον στο στάδιο της τελικής ολοκλήρωσης.
 
Ο Δήμαρχος Αίγινας μίλησε για μια ακόμη φορά για τον υποθαλάσσιο αγωγό, το μεγαλύτερο έργο ζωής για το νησί μας, τόνισε την απόλυτη συνέπεια στις συμβατικές υποχρεώσεις της αναδόχου εταιρείας, ενώ για το θέμα του Τεχνικού συνεργάτη (Μηχανικού) δήλωσε πως έχει ήδη ανατεθεί από την Περιφέρεια και βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Ο κ. Δημήτρης Μούρτζης ζήτησε λοιπόν να σταματήσουν οι όποιες ίντριγκες γύρω από το μεγαλόπνοο έργο, είτε αυτές προέρχονται από κύκλους εντός είτε εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Με δηλώσεις του για το μείζον θέμα, ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης τόνισε, μεταξύ άλλων τα εξής:
 
“Το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού, όπως και όλα τα άλλα έργα που έχουν δρομολογηθεί και είναι πάρα πολλά, είναι έργα πνοής για το νησί μας και είμαι υπερήφανος που την πενταετία αυτή, σαν Δήμαρχος της Αίγινας κατάφερα να δρομολογήσω την υλοποίησή τους .
 
Ζητώ από τους συμπολίτες μου να εκτιμήσουν την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής, καθώς και τη δρομολόγηση νέων και να μας εξουσιοδοτήσουν, δίνοντάς μας το δικαίωμα να φέρουμε σε πέρας την αποπεράτωσή τους, την επόμενη δημαρχιακή περίοδο, για όφελος του τόπου μας.”
 
Μετά την επίσκεψή τους στο εργοτάξιο του Λεοντίου, ο Δήμαρχος κ. Δημ. Μούρτζης, συνοδευόμενος από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, οδήγησε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παν. Χατζηπέρο και επισκέφθηκαν τη Σουβάλα, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει από τον επικίνδυνο βράχο που έχει αποκολληθεί, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του για τους επαγγελματίες του νησιού μας, ως προς την επίλυση των προβλημάτων τους.
 
Αίγινα 21/3/2019
Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης “Αίγινα εν Δράσει” υποψηφίου Δημάρχου Δημητρίου Μούρτζη