Δημοτικές Εκλογές 2019

Επίσκεψη Φίλιππου Τζίτζη στο Αστυνομικό Τμήμα και το Λιμεναρχείο Αίγινας.

Αίγινα Ώρα Συνεργασίας. Δελτίο Τύπου.
Το Λιμεναρχείο Αίγινας καθώς και το αστυνομικό τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. του νησιού μας επισκέφθηκε την 5 Απριλίου 2019 ο υποψ. Δήμαρχος Φίλιππος Τζίτζης συνοδευόμενος από τον υποψ.  Δημοτικό Σύμβουλο του συνδυασμού "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας' Τσιμπούρη Δημήτριο.
Ο κύριος Τζίτζης συνομίλησε με τον Λιμενάρχη κ. Φραγκούλη για τα τρέχοντα θέματα του Λιμεναρχείου, του κεντρικού, αλλά και των περιφερειακών λιμανιών της Αίγινας. Ο υποψ. Δήμαρχος ζήτησε να του επισημανθούν τα βασικότερα θέματα που αντιμετωπίζουν στη παρούσα χρονική περίοδο ώστε να δοθούν λύσεις στο άμεσο μέλλον.
Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το κεντρικό κατάστημα της Αστυνομίας στο κέντρο της Αίγινας. Ο Διοικητής, κ. Καραγιάννης, συζήτησε με τον υποψ. Δημάρχο τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το αστυνομικό τμήμα. Το μείζον θέμα του κτηριακού συζητήθηκε ψηλά ψηλά στην  ατζέντα, καθώς και η επίλυση του ώστε να μπορέσει η Αίγινα να αποκτήσει ένα αντάξιο της Ιστορίας της κτίριο για τη στέγαση της Αστυνομίας. Περαιτέρω συζητήθηκε η προοπτική ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης από κλιμάκια του Πειραιά κατά τους θερινούς μήνες λόγω υψηλής επισκεψιμότητας του νησιού.
Με την επίσκεψη να ολοκληρώνεται σε δύο από τις βασικότερες Υπηρεσίες του νησιού μας, ο υποψ. Δήμαρχος Φίλιππος Τζίτζης δήλωσε ότι πρέπει να υπάρχει άμεση συνεργασία σε όλα τα θέματα μεταξύ του Δήμου μας και όλων των υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στο νησί μας.