Δημοτικές Εκλογές 2019

Αίγινα Ώρα Συνεργασίας. Δευτέρα του Πάσχα, το νησί ξανά χωρίς νερό.

Αίγινα Ώρα Συνεργασίας. Δελτίο Τύπου.
Χριστός  Ανέστη και Χρόνια Πολλά!
Δυστυχώς το νησί μας δυσφημίζεται για ακόμη μία φορά. Οι συμπολίτες μας και οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες που φιλοξενούμε αυτές τις Άγιες μέρες, σήμερα έχουν υποστεί ανυπολόγιστη ταλαιπωρία. Φυσικά η κατάσταση είναι γνωστή. Το ‘’έθιμο’’ αυτό, λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Αίγινα και ιδιαίτερα τις μέρες που το νησί έχει μεγάλη επισκεψιμότητα . Η ντροπή δεν έχει όριο. Αυτά τα αποτελέσματα έχει η σαθρή διακυβέρνηση του Δήμου.
Φυσικά η ταλαιπωρία του νησιού έχει ονοματεπώνυμο. Τεράστια και αποκλειστική είναι η ευθύνη των απερχόμενων  Δημάρχου κ. Δημήτρη Μούρτζη και Αντιδημάρχου Ύδρευσης κ. Αντώνη Μούρτζη.
Δεν είναι δυνατόν η Αίγινα να πληρώνει τις προσωπικές τους κόντρες. Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος κάνουν πολιτική  σε δύο διαφορετικούς συνδυασμούς με το νερό. Το λιγότερο που θα περιμέναμε θα ήταν μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ και παραιτήσεις! Βέβαια δεν μπορεί σε αυτήν τη Δημοτική Αρχή να μιλάει κανείς για ευθιξία. Είναι μια λέξη άγνωστη γι’αυτούς. Η Αίγινα ήταν γνωστό ότι θα αποτελούσε τον τρίτο προορισμό για τους εκδρομείς της χώρας αυτές τις μέρες. Οποιαδήποτε δικαιολογία συνιστά κοροϊδία προς τον κόσμο.
Δυστυχώς,  ‘’Το νερό είναι στην Κολώνα και έρχεται’’ ΔΕΝ αποτελεί αλήθεια!
Αν και ο συνδυασμός μας δεν έχει διοικήσει ποτέ, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε εμείς συγγνώμη από τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες και να τους υποσχεθούμε ότι την επόμενη μέρα με την "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας" στη διοίκηση αυτά τα περιστατικά θα ανήκουν στο παρελθόν και δεν θα επαναληφθούν!