Δημοτικές Εκλογές 2019

Σωκράτης Δούκας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αίγινα Μπορείς".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Σωκράτη Δούκα με τον συνδυασμό "Αίγινα Μπορείς" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Dr Σωκράτης Γ. Δούκας MD, MSc
Χειρουργός
BLS, ACLS, PHTLS, TCCC, ATLS Instructor
Γεννημένος το 1968.Ολοκληρώνει τις σπουδές της Ιατρικής το 1994 και λαμβάνει τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών  «Γενικής Χειρουργικής», το 2004. Παράλληλα αποκτά και δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο στην «Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική» (Ε.Π.Ι). Το τρίτο κατά σειρά μεταπτυχιακό ολοκληρώνεται το 2018 από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ιατρική Σχολή), με γνωστικό αντικείμενο «Διεθνής Ιατρική – Διαχείριση Κρίσεων Υγείας – Ιατρική Καταστροφών» και ορίζεται Επιστημονικός συνεργάτης του ιδίου μεταπτυχιακού διδάσκοντας μεταπτυχιακούς φοιτητές.
Είναι Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής (Doctor’s Hospital),επιστημονικός συνεργάτης του ΥΓΕΙΑ Hospital, Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και Mediterraneo Hospital, έχοντας διατελέσει στο παρελθόν και επί σειρά ετών Ιατρός Επείγουσας Ιατρικής στο ΕΚΑΒ, στο τμήμα των μηχανών, αλλά και στο τμήμα Αεροδιακομιδών, εκτελώντας παράλληλα χρέη Γενικού Συντονιστή Αεροδιακομιδών και πλωτών διακομιδών στο επιχειρησιακό Κέντρο του ΕΚΑΒ.
Εξειδικεύεται στην Λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική καθώς και στην Επείγουσα Ιατρική με συμμετοχή σε δεκάδες Συνέδρια και ειδικά σεμινάρια τόσο ως εκπαιδευόμενος, όσο και ως εκπαιδευτής, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών αλλά και με Ιατρικά Πανεπιστήμια του εξωτερικού (Inselspital, Universitätsspital Bern – Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Βέρνης - Ελβετία).
Ζει μόνιμα στην Αίγινα από το 2012 και έχει ενεργό δράση στα δημοτικά δρώμενα από το 2014, όπου εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος αντιπολίτευσης με τον συνδυασμό, «Αίγινα Κίνηση Ευθύνης», του Παναγιώτη Κουκούλη.
Δραστηριοποιείται εκ νέου δηλώνοντας υποψηφιότητα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κουκούλη, «Αίγινα Μπορείς».
Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος πατέρας και υπερήφανος για τους δύο γιούς μου, ο μεγαλύτερος εκ των οποίων είναι δευτεροετής φοιτητής ιατρικής.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.