Δημοτικές Εκλογές 2019

Αιμιλία Τσότρα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας".


Οι δηλώσεις της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου Αιμιλίας Τσότρα με τον συνδυασμό Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Ονομάζομαι Αιμιλία Τσότρα και είμαι 29 ετών. Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεγάλωσα στον Πειραιά και είμαι παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Κατάγομαι από την Αίγινα και διαμένω μόνιμα στο νησί τα τελευταία δύο χρόνια, όπου και εργάζομαι ως εμποροϋπάλληλος.
Είμαι στέλεχος του ΚΚΕ και συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του δήμου μας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ηλία.
Έχω εργαστεί σε διάφορους κλάδους όπως στον επισιτισμό, στο εμπόριο και στις τηλεπικοινωνίες, μέσα σε συνθήκες «εργασιακής ζούγκλας» που επέβαλλαν οι αντιλαϊκές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων, και έχω συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις που έχουν αναπτυχθεί ώστε να βάλουμε εμπόδια στα βάρβαρα μέτρα και να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες μας. Τέλος, υπήρξα μέλος της Διοίκησης του παραρτήματος Πειραιά του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού Αττικής.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.