Δημοτικές Εκλογές 2019

Ζήσης Χροναίος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αίγινα Εν Δράσει".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Ζήση Χροναίου με τον συνδυασμό "Αίγινα Εν Δράσει" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Υπηρέτησα στην Αίγινα ως δάσκαλος επί 33 χρόνια εκ των οποίων κατά την περίοδο 2000 - 2011 ως διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Διετέλεσα επίσης Αν. Προϊστάμενος του 5ου Γ.Π.Ε Πειραιά από το 2004 έως το 2006. Υπήρξα μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου μας, σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου. Την τετραετία 2003 - 2006, διετέλεσα Πρόεδρός της και από τη θέση αυτή, χάρη στην αγαστή συνεργασία μου με τον αείμνηστο, τότε Υφυπουργό Παιδείας, κ. Γιώργο Καλό, μαζί με το Δήμαρχο Δημήτρη Μούρτζη, επιτελέσαμε ένα σημαντικό έργο για την επισκευή, την ανοικοδόμηση και την ανέγερση όλων των εκπαιδευτηρίων του νησιού μας, όπως αυτά υφίστανται μέχρι σήμερα. Λειτούργησα δώδεκα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης με σκοπό την αντιμετώπιση της ανεργίας στο νησί μας.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.