Δημοτικές Εκλογές 2019

Ζωή Γεωργιάδου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας".


Οι δηλώσεις του υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Ζωής Γεωργιάδου με τον συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στην Αίγινα από το 2005. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Υπηρετώ ως Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού.
Οι σπουδές μου περιλαμβάνουν Διδακτορικό Δίπλωμα από τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ, και πτυχία Αρχιτέκτονα Μηχανικού ΕΜΠ και Διακοσμητικής ΚΑΤΕΕ (ΤΕΙ Αθήνας).
Είμαι Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του Εργαστηρίου “Σχεδιασμός (Design), Αρχιτεκτονική Εσωτερικών χώρων και Οπτικοακουστική Τεκμηρίωση” και Διευθύντρια Α τομέα μαθημάτων τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής.
Έχω διατελέσει ανάμεσα σε άλλες διοικητικές θέσεις, Διευθύντρια (Κοσμήτωρ) Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ Αθήνας και Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη Erasmus Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών.
Στην Αίγινα έχω πραγματοποιήσει μαθήματα στο ΓΕΛ και στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαγρού στο πλαίσιο της γνωριμίας και της εξοικείωσης των μαθητών με την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας. Τον ίδιο στόχο- της συμβολής στην αναγνώριση και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, υπηρετούν δημόσιες ομιλίες μου και πρωτόκολλο συνεργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με τον Δήμο Αίγινας.
Είμαι μέλος του ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου ο Καποδίστριας.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.