Δημοτικές Εκλογές 2019

"Αίγινα Μπορείς". Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου και παρουσίαση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.

"Αίγινα Αποφασίζεις". Δελτίο Τύπου.
Το Σάββατο 18 Μαΐου έγιναν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού μας ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. Παρευρέθηκε πλήθος συμπολιτών μας που είχαν καταλάβει σε μεγάλο μήκος την οδό Σπύρου Ρόδη στο κέντρο της Αίγινας.
Στη τοποθέτηση του ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κουκούλης αναφέρθηκε στις συναντήσεις που είχε ο συνδυασμός τη τελευταία περίοδο με συλλόγους, αλλά και πολίτες της Αίγινας.
Σε αυτές τις συναντήσεις συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες της Αίγινας και  διαπιστώθηκε, από τη μια πλευρά, το αίσθημα υπερηφάνειας για το νησί μας, που τόσα έχει να επιδείξει στην ιστορία, στις παραδόσεις και το φυσικό περιβάλλον, και από την άλλη, ένα αίσθημα ντροπής, αδιεξόδου και ανησυχίας για τη κατάσταση που έχει περιέλθει το νησί.
Αναφέρθηκε επίσης στις σύγχρονες απαιτήσεις για μια ικανή διοίκηση με όραμα, με σφαιρική ματιά, με ανοιχτό μυαλό, με ικανότητα στο σχεδιασμό, με γνώση των τεχνικών διαδικασιών, με σωστό προγραμματισμό.
Στη συνέχεια παρουσίασε ονομαστικά την ομάδα του συνδυασμού και έδωσε ραντεβού στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση  που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 21:00 στο χώρο  της παλαιάς προβλήτας.


Αίγινα Μπορείς
Παναγιώτης Κουκούλης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας