Χρήστος Μαργαρίτης - ΤέντεςΗ εταιρία "Μαργαρίτης Τέντες" εδρεύει στην Αίγινα και ιδρύθηκε από τον τον Μπάμπη Μαργαρίτη και 55 χρόνια τώρα παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση έχει περάσει στο Χρήστο Μαργαρίτη, όπου με το ίδιο πάθος και μεράκι συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της.

Η εταιρεία μας σας παρέχει, τέντες και πρωτότυπες σιδηροκατασκευές εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Με σύγχρονα εξαρτήματα και υλικά, να προϋποθέτουν την μακροβιότερη διάρκεια οποιασδήποτε κατασκευής επιλέξετε. 

Έχουμε την δυνατότητα, στον ιδιόκτητο χώρο μας των 500 τ.μ., με τον άρτιο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να καλύπτουμε τις ανάγκες σας, να παρέχουμε προτάσεις και λύσεις πάσης φύσεως στο χώρο της σκίασης. Διαθέτουμε μεγάλη και πλήρη γκάμα από υφάσματα, συστήματα και εξαρτήματα, εξαιρετικής ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα εργαλεία και εξοπλισμό και υλοποιούμε τα σχέδιά σας βασισμένοι στις καλύτερες πρακτικές.

Προϊόντα: Ανεμοφράκτες, καλαμωτές, ομπρέλες, στόρια, περσίδες, υφάσματα επιπλώσεων, τέντες σκαφών, εκτυπώσεις, συστήματα τεντών


 

IMG E
IMG E
IMG E
IMG E
IMG E
IMG E
IMG E
IMG E
IMG E
IMG E
IMG E
IMG E
IMG E
IMG E
IMG E
IMG E
IMG E
YDYOE

Διεύθυνση

  • Street: Γυμναστηρίου 10
  • Postcode: 18010
  • City: Αίγινα

Επικοινωνία

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.