Δημοτικές Εκλογές 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας για την μη παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου για την παρουσίαση του υποψηφίου της παράταξης.

Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας ενημερώνει τον αιγινήτικο λαό για την απαράδεκτη και προκλητική στάση της διοίκησης του Δήμου Αίγινας, η οποία αρνήθηκε να παραχωρήσει το Δημοτικό θέατρο προκειμένου να παρουσιαστεί ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας , Παναγιώτης Ηλίας, με αίτημα που υποβλήθηκε στην ΚΕΔΑ από τις 14/1/2019 Μάλιστα η κυρία Σαλπέα με προκλητικό ύφος μας απάντησε , μεταξύ άλλων, ότι δεν το παραχωρούνε για κομματικές φιέστες, ενώ ταυτόχρονα αρνήθηκε να μας καταθέσει γραπτά την άρνησή της , όπως υποχρεούται. Αυτό που ξέχασε να αναφέρει είναι πως το πρόβλημα της Δημοτικής αρχής είναι το  ΚΚΕ καθώς με μεγάλη ευκολία παραχώρησαν τον ίδιο χώρο στην Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου η οποία ήρθε να διαφημίσει την πολιτική της .  Εξάλλου είναι ιδιαίτερα εμφανής η στενή σχέση που έχει η Δημοτική αρχή της Αίγινας με τον ΣΥΡΙΖΑ αρπάζοντας κάθε ευκαιρία να τον εκθειάσει μέσω των στελεχών του.

Η στάση αυτή της Δημοτικής Αρχής βάλει ευθέως ενάντια στην πολιτική έκφραση του λαού της Αίγινας. Οι δημόσιοι χώροι δεν αποτελούν ιδιοκτησία καμιάς δημοτικής αρχής αλλά  του ίδιου του λαού που το πληρώνει και πολύ ακριβά μάλιστα μέσα από τα διάφορα τέλη.

Η άρνηση της Δημοτικής αρχής φανερώνει την προσπάθειά της να θέσει εμπόδια στην διάδοση των θέσεων του ΚΚΕ , το μόνο κόμμα το οποίο παλεύει ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των μονοπωλίων και όλων των αστικών κυβερνήσεων που καταδυναστεύει και ματώνει το λαό.

Απαντάμε σε όλους αυτούς, για να μην ανησυχούν , ότι οι θέσεις μας θα φτάσουν σε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, επαγγελματία, συνταξιούχο, νέο & νέα, ακόμη πιο δυνατή , παρά τα όποια εμπόδια.
Καλούμε το λαό του νησιού να καταδικάσει αυτή την απαράδεκτη απόφαση και απαιτούμε την άμεση απόσυρση της.

Διεκδικούμε οι δημόσιοι χώροι να είναι ελεύθεροι για χρήση από το λαό της Αίγινας.
Δεν θα μας φιμώσουν
«Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου»
Καλούμε, σε εκδήλωση – συζήτηση για την μάχη των εκλογών, τις τρέχουσες εξελίξεις και την παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Αίγινα.
Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019  10.30 πμ στο cine Τιτίνα
Θα μιλήσουν:
* Ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Πειραιά του ΚΚΕ και
* ο Παναγιώτης Ηλίας, υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


23/1/2019