Προστασία προσωπικών δεδομένων

To Aegina Portal δεν συλλέγει προσωπικά στοιχεία και δεδομένα.
Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα aeginaportal.gr (Aegina Portal) δεν απαιτεί από τους επισκέπτες του ιστότοπου την καταχώρηση των διακριτικών τους στοιχείων: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Πόλη, Τηλέφωνο κτλ. To aeginaportal.gr έχει απενεργοποιήσει κάθε δυνατότητα σύνδεσης με το cms που χρησιμοποιεί ως εφαρμογή και δεν δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα εγγραφής, καθώς δεν παρέχει υπηρεσίες ή μαζικούς τρόπους επικοινωνίας (πχ newsletter με αποστολή email) που να το απαιτούν.

Το aeginaportal.gr σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιεί κάποιο αρχείο ή βάση δεδομένων στην οποία καταχωρούνται προσωπικά δεδομένα οποιασδήποτε μορφής.

Πληροφορίες για την αγορά διαφημιστικών υπηρεσιών και αγγελιών.
Το Aegina Portal δεν δημιουργεί ηλεκτρονικές ή άλλες λίστες για συναλλαγές με τους χρήστες που αγοράζουν διαφημιστικές υπηρεσίες ή αγγελίες. Καταγράφονται μόνο τα απαραίτητα από τον νόμο στοιχεία για την έκδοση χειρόγραφου τιμολογίου, όπως το όνομα της επιχείρησης, το ΑΦΜ, η διεύθυνση της έδρας, σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας, ΔΟΥ, αντικείμενο δραστηριότητας. Αν ο χρήστης αυτών των υπηρεσιών το κρίνει αναγκαίο, μπορεί να γνωστοποιήσει το email του ή το κινητό του τηλέφωνο, στο πλαίσιο της διευκόλυνσης της επικοινωνίας.

Συγκατάθεση.
Το περιεχόμενο του Aegina Portal είναι πρωτογενές και αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας. Σε κάθε περίπτωση τα πρόσωπα που εμφανίζονται είτε σε video, είτε σε φωτογραφίες από εκδηλώσεις, συνεντεύξεις στο studio του ραδιοφώνου, κάλυψη αυτοδιοικητικών επιτροπών, δημοτικών συμβουλίων, ρεπορτάζ, αθλητικών γεγονότων και άλλων ειδήσεων ή ενημερωτικών εκπομπών, έχουν εκφράσει την συγκατάθεσή τους για τη δημοσίευση του παραπάνω υλικού, για όσο χρόνο κρίνεται αναγκαίο για τους λόγους που αφορούν την ενημέρωση, αποκλειστικά και μόνο. Για το σκοπό αυτό δεν καταχωρείται κάποιο αρχείο οπτικοακουστικού υλικού και δεν γίνεται καμία περαιτέρω επεξεργασία ή διαμοιρασμός. Το οπτικοακουστικό υλικό που συνοδεύει τα κείμενα του Aegina Portal είναι αμιγώς προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και στόχο έχει αποκλειστικά και μόνο την ενημέρωση των επισκεπτών του Aegina Portal. Το Aegina Portal καταβάλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που θα μπορούσαν να προκύπτουν από οπτικοακουστικό υλικό να αποκρύπτονται με διάφορες τεχνικές.

Διάθεση φωτογραφιών, video και άλλου περιεχομένου σε τρίτους.
Το Aegina Portal σε καμία περίπτωση δεν διαθέτει το πρωτογενές του περιεχόμενο, video, φωτογραφίες, κείμενο ή ηχητικά ενημερωτικά αρχεία σε ιστοσελίδες τρίτων και δεν φέρει καμία ευθύνη αν αυτό το υλικό αποτελέσει κλοπή περιεχομένου πνευματικής ιδιοκτησίας. Το Aegina Portal καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποτρέπει τέτοιου είδους περιστατικά. Σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι περιεχόμενό του χρησιμοποιείται χωρίς εξουσιοδότηση από τρίτους επικοινωνεί με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας ζητώντας να αφαιρέσει αυτό το περιεχόμενο. Τέλος, τόσο το ενημερωτικό φωτογραφικό φωτογραφικό υλικό, όσο και τα videos δημοσιεύονται αποκλειστικά και μόνο στους διακομιστές του Aegina Porlal ώστε να υπάρχει απόλυτος έλεγχος του περιεχομένου

Αφαίρεση περιεχομένου - δικαίωμα στη λήθη.
Λόγω του τοπικού χαρακτήρα των ειδήσεων του Aegina Portal και της λήψης συγκατάθεσης από όσους συμμετέχουν για ενημερωτικούς λόγους, στο περιεχόμενο του Aegina Portal, οι πληροφορίες του περιεχομένου εξαρτώνται άμεσα από τον σεβασμό και την τήρηση της παρούσας νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα. Ωστόσο, αν χρειαστεί λόγω των συνθηκών να αφαιρεθεί περιεχόμενο αυτό μπορεί να ζητηθεί από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Το Aegina Portal, σέβεται απόλυτα το δικαίωμα στη λήθη, για την απομάκρυνση περιεχομένου. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Cookies
Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στην περιοχή Πολιτική Cookies


 

Please publish modules in offcanvas position.