Βουλευτικές Εκλογές

Δηλώσεις Σταύρου Καλαμάκη - Υποψήφιου βουλευτή της Α' Πειραιά και Νήσων με το ΠΑΣΟΚ.

Για τη συμμετοχή του στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, μίλησε στο Aegina Portal ο κύριος Σταύρος Καλαμάκης - Υποψήφιου βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων με το ΠΑΣΟΚ. Ο κύριος Καλαμάκης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1953. Μεγάλωσε στην Αίγινα και σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με εξειδίκευση σε θέματα τουρισμού και μεταφορών. Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Κωνσταντίνα Λογεθέτου και έχει δύο παιδιά που εργάζονται στον τραπεζικό και τουριστικό κλάδο.

Ως φοιτητής συμμετείχε ενεργά στον Αντιδικτατορικό Αγώνα, πήρε μέρος στα γεγονότα της Νομικής και στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και μέχρι και σήμερα δεν σταμάτησε να δραστηριοποιείται δυναμικά στην πολιτική και κοινωνική ζωή του Πειραιά και των νησιών. Από το 1980 έως σήμερα διευθύνει με επιτυχία τις τουριστικές επιχειρήσεις του και έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο σε θέματα τουρισμού και μεταφορών με τη θέληση και την επιμονή του για την πρόοδο του τόπου του.

Ο κύριος Καλαμάκης είναι πρόεδρος των Ξενοδόχων Αίγινας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού από το 2008. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Αίγινας από το 2003-2006, ενώ το 2002 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας. Το 1998 ήταν υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος για την Υπερνομαρχία Αττικής. Διατέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιά την περίοδο 1987 - 1989 και Νομαρχιακός Σύμβουλος Αττικής την περίοδο 1983-1987.