Δελτίο Τύπου. Η βουλευτής Ά Πειραιά κ΄ Νήσων Γεωργία Γεννιά παρευρέθη στον εορτασμό του Αγίου Νεκταρίου.

Δελτίο Τύπου.
Η βουλευτής Ά Πειραιά κ΄ Νήσων Γεωργία Γεννιά παρευρέθη στον Πανηγυρικό εορτασμό του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα.
Στον εορτασμό του Αγίου Νεκταρίου, τελέσθηκε ο Όρθρος και η πολυαρχιερατική Θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας σχηματίσθηκε λιτανευτική πομπή, οι αρχιερείς, οι επίσημοι, ο κλήρος και οι προσκυνητές κατήλθαν με αυτοκινητοπομπή στο κέντρο της Αίγινας, στην περιοχή του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου και του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας.


Η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Μούσα, μαζί με τους μαθητές των σχολείων του νησιού και την μπάντα κρουστών του τοπικού Συστήματος Ναυτοπροσκόπων προπορεύονταν όπως κάθε χρόνο, της μεγάλης θρησκευτικής πομπής. Ακολούθησε η φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος που και φέτος τίμησε το νησί και τον Άγιο Νεκτάριο. Ακολούθησε η εικόνα του Αγίου Νεκταρίου, ο κλήρος και οι αρχιερείς, η ουρανιά με την Τιμία Κάρα.
Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Δήμαρχος Αίγινας Δημήτρης Μούρτζης καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας του νησιού.