Συνάντηση Γεωργίας Γεννιά με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Παυσανία Παπαγεωργίου. Ενημέρωση για το Ι.Ε.Κ. Αίγινας.

Γεωργία Γεννιά. Βουλετής Α΄ Πειραιά και Νήσων ΣΥΡΙΖΑ. Δελτίο Τύπου.
Η Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Γεωργία Γεννιά πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Παυσανία Παπαγεωργίου. Σκοπός της συνάντησης, η οποία και ορίστηκε με πρωτοβουλία της κας Γεννιά, ήταν να ενημερώσει η Βουλευτής τον αρμόδιο για θέματα των Ι.Ε.Κ. Γενικό Γραμματέα για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Συγκεκριμένα, η κα Γεννιά μετά την επίσκεψή της στην Αίγινα και το τοπικό Ι.Ε.Κ. όπου και έλαβε γνώση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Διευθυντή του Ι.Ε.Κ., ενημέρωσε αμέσως τον κ. Παπαγεωργίου, επισημαίνοντάς του αρχικά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Αίγινα και εν συνεχεία την ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων των Ι.Ε.Κ. στο σύνολο τους.

Τέλος, και αφού έλαβε τη διαβεβαίωση του Γενικού Γραμματέα πως θα επιληφθεί άμεσα του ζητήματος, η Βουλευτής τον ευχαρίστησε για τη συνάντηση τονίζοντας την ανάγκη να ενταθούν οι από κοινού ενέργειες για την εξάλειψη των προβλημάτων των Ι.Ε.Κ.