Ανακοίνωση της βουλευτού Γεωργίας Γεννιά για το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα.

Δελτίο Τύπου.
Με μεγάλη μου θλίψη πληροφορήθηκα για το χαμό των δύο συνανθρώπων μας στην Αίγινα. Οι δύο άτυχοι άνδρες έχασαν τη ζωή τους ενώ ψάρευαν και ενόσω προσπαθούσαν να μαζέψουν τα δίχτυα τους, εξαιτίας σφοδρής σύγκρουσης του αλιευτικού τους με πλοίο υδροφόρα.

Τις στιγμές αυτές στέλνω τη σκέψη μου στις οικογένειες των αδελφών στις οποίες εκφράζω τα θερμότατα συλλυπητήριά μου. Μακάρι ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο τους και η μνήμη των ανθρώπων τους που έφυγαν τόσο άδικα  να μείνει ζωντανή.

Οπωσδήποτε όμως, σε δεύτερη φάση, πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες  εκεί όπου ανήκουν. Βρίσκομαι προς τούτο ήδη σε συνεχή επικοινωνία με τη δημοτική αρχή του νησιού, η οποία με πληροφορεί για την εξέλιξη της υπόθεσης και σε προσπάθεια επικοινωνίας με τις αρμόδιες λιμενικές αρχές, οι οποίες είναι επιφορτισμένες με τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος, προκειμένου να ενημερωθώ για την πορεία της υπόθεσης. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο τους και είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png