Συνάντηση Ν. Δένδια, Κ. Κατσαφάδου και Δ. Μούρτζη για τον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης της Αίγινας.

Κώστας Κατσαφάδος, Βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων.
Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης πραγματοποίησε ο βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος και ο Δήμαρχος Αίγινας Δημήτρης Μούρτζης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια στο Υπουργείο, την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 2.30 το μεσημέρι.

Αντικείμενο της συνάντησης, στην οποία παρίστατο και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Βαγγέλης Δέδες, ήταν η επιδότηση και χρηματοδότηση για τον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης - σύνδεσης με την ΕΥΔΑΠ μέσω Περάνης Σαλαμίνας στην Αίγινα.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας αναγνωρίζοντας το οξύτατο πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια η Αίγινα και το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του νησιού, δεσμεύτηκε για την επιδότηση μεταφοράς νερού και τη χρηματοδότηση του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης από την Σαλαμίνα.
Ο κ. Κατσαφάδος  εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δρομολόγηση του σημαντικού έργου στην Αίγινα που θα δώσει οριστική λύση στο σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης του νησιού.

Πλέον, απομένει η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής, η ένταξη του έργου στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και η δημοπράτησή του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png