Δηλώσεις Κωνσταντίνου Κατσαφάδου λίγες ώρες μετά την ψήφιση των νέων μέτρων. .

Λίγες ώρες μετά την ψήφιση του μνημονίου 3 από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο βουλευτής της περιφέρειας μας κύριος Κώστας Κατσαφάδος, που παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις στους Αγίους Ασώματους, μίλησε στο Aegina Portal για το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ψήφιση των χθεσινών μέτρων εμπεριείχε πάρα πολύ σκληρά μέτρα και άδικα, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Η ελπίδα όλων του βουλευτών που συμμετέχουν σε αυτή την κυβέρνηση, είναι αυτά που είπε ο πρωθυπουργός εχθές: αυτά τα μέτρα να είναι τα τελευταία και από σήμερα να αρχίσει η ανάκαμψη. Από σήμερα να βάλουμε ένα τέλος σε όλες τις συζητήσεις που μιλούσαν για τη δραχμή και να προχωρήσουμε μπροστά. Να πατάξουμε όσο το δυνατόν μπορούμε περισσότερο τη φοροδιαφυγή, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το λυπηρό φαινόμενο της ανεργίας που πλήττει κυρίως τους νέους ανθρώπους".


Αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας της ΔΟΥ Αίγινας ο κύριος Κώστας Κατσαφάδος δήλωσε: "Η δέσμευση του υφυπουργού οικονομικών κυρίου Μαυραγάνη είναι ότι όλες οι φορολογικές συναλλαγές που θα έχουν οι φορολογούμενοι, τόσο από την Αίγινα όσο και από τα υπόλοιπα νησιά του Αργοσαρωνικού, θα καλύπτονται πλήρως από το φορολογικά ΚΕΠ τα οποία θα δημιουργηθούν. Οπότε το δύσκολο θέμα, το οποίο είναι η μεταφορά των φορολογούμενων προς τον Πειραιά, για να κάνουν όλες αυτές ενέργειες και διεργασίες που χρειάζονται για την εφορία δεν θα υπάρχει. Είναι ρητή και κατηγορηματική δέσμευση και μένουμε σε αυτό".

Ο κύριος Κατσαφάδος αποδέχθηκε πρόκληση για ραδιοφωνική συζήτηση, που αφορά το θέμα της ΔΟΥ και στην οποία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της ΔΟΥ Αίγινας τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png