Κωνσταντίνος Κατσαφάδος: "Δεν αναστέλλεται η λειτουργία των Δ.Ο.Υ σε Αίγινα , Πόρο, Κύθηρα και Σπέτσες".

Κωνσταντίνος Κατσαφάδος. Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων. Δελτίο Τύπου.
Δεν αναστέλλεται η  λειτουργία των Δ.Ο.Υ σε Αίγινα , Πόρο, Κύθηρα και Σπέτσες, διαβεβαίωσε  ο Υφυπουργός Οικονομικών, Β. Μαυραγάνης τον βουλευτή της Α΄Πειραιώς και Νήσων, Κώστα Κατσαφάδο και τον Δήμαρχο Κυθήρων σε συνάντηση που είχαν μαζί του.

Ο Βουλευτής σε σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή, είχε ζητήσει να διατηρηθούν οι εν λόγω Δ.Ο.Υ, επισημαίνοντας ότι η γεωγραφική ασυνέχεια των νησιωτικών περιοχών και το υψηλό κόστος για την μετακίνηση των φορολογουμένων, καθιστούσε απαγορευτική και εκτός πραγματικότητας, μια προοπτική αναστολής της λειτουργίας των Δ.Ο.Υ σε αυτά τα νησιά.

Είχε επισημάνει ακόμη, ότι  στα ζητήματα της συγχώνευσης κρατικών διοικητικών δομών, οι νησιωτικές περιοχές δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με τα ίδια κριτήρια που ισχύουν για τις αστικές περιοχές.

Ο Κος  Κατσαφάδος είχε τονίσει ότι οι Δήμαρχοι Κυθήρων και Σπετσών προσφέρουν δωρεάν ακίνητα των δήμων τους για την στέγαση των ΔΟΥ προκειμένου να μειωθεί το λειτουργικό κόστος.

Η σχετική απόφαση  αναμένεται να επικυρωθεί την Τετάρτη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png