Δηλώσεις Μιχάλη Παπαδόπουλου, υποψήφιου βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Α' Πειραιά και Νήσων. .

"Πάντοτε είχα ανησυχίες και συμμετείχα σε κοινωνικές και πολιτικές δράσεις από διάφορες θέσεις. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τη κεντρική πολιτική σκηνή, αμέσως μετά την ίδρυση της Δημοκρατικής Αριστεράς από το Φώτη Κουβέλη. Έναν άνθρωπο που τόλμησε να υπερασπιστεί τις αξίες και τις απόψεις του, επιλέγοντας το δύσκολο δρόμο μίας νέας αρχής από τη σιγουριά του συμβιβασμού", είπε ο κύριος Παπαδόπουλος για την συμμετοχή του ως υποψήφιου βουλευτή της περιφέρειάς μας στη Δημοκρατική Αριστερά στις εκλογές της 6ης Μαΐου.


"Η Δημοκρατική Αριστερά δύο χρόνια μετά την ίδρυση της έχει κατορθώσει να ταράξει τα νερά της πολιτικής ζωής του τόπου, να ανατρέψει συσχετισμούς και να προτείνει λύσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Συγκεκριμένα με ισοδύναμα και αντίρροπα μέτρα, με επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής, ομόλογο από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αποκλειστικά για την ανάπτυξη, κοινωνικό δίχτυ προστασίας για τις ασθενέστερες τάξεις. Προτάσεις που ενώ όταν κατατέθηκαν 6 μήνες πριν χαρακτηρίστηκαν ουτοπικές, σήμερα χρησιμοποιούνται από πολλά κόμματα. Χρησιμοποιούν μάλιστα και την ίδια φρασεολογία" τόνισε ο κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος. Ο κύριος Παπαδόπουλος είναι επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού και ζει μόνιμα στην Αίγινα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο video.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png